90'lı yıllarda disko fedailerinin ormanı, şiddet, bakala görünümleri, kanlı spor salonları ve Centurion'lar arasında: “Her hafta sonu kavga vardı”

NecromanceR

New member
Güncellendi 7 Aralık 2024 Cumartesi –
02:51

Gece kulübü fedaileri, özellikle çoğu insanın sahip olmadığı deneyimleri biriktirmeleri nedeniyle benzersiz karakterlerdir. Bunlardan biri, 90'ların sonu ve 2000'lerin başında yaşadığım bazı anekdotlar hakkında konuşabildiğim Coln'lu eski bir kaleci ve patenci olan C..

Kendisinin de belirttiği gibi: “Ben bu mahalledenim. Para çekme. Colón'da buz patenini bırakmaya başladığımda, kaleci olarak çalışan bazı meslektaşlarım vardı. NortonFuencarral caddesi bölgesindeydi. İçlerinden biri beni Norton'da çalışmaya başlamam konusunda teşvik etti. San Mateo Caddesi'ndeki Barcel spor salonunda antrenman yapacaktım. O spor salonuna vardığımda muhteşemdi… Duvarları kan içinde olan, duşlarda insanların birbirine çarptığı bir spor salonuydu… Her şey vardı orada. Cuma günleri eldiven yaptıklarını, kavga ettiğimizi, bazen de kavgayla sonuçlandığını hatırlıyorum. Malasaa'dan çok kötü bir adam vardı, J L adında biri. İyi biriydi ama antrenmanda sana kötü zamanlar yaşattı. Ve o çok sert bir adamdı, piç kurusu. Ultras Sur'dan da gösterişli insanlara benzeyen, dövdüğümüz iki kişi vardı. Daha sonra Çocuk adını verdiğimiz birçok kaleci ve başka bir skineto vardı. Onunla eldiven yapmaya çalışmak korkunçtu çünkü tekmeliyor, yumruk atıyordu… 17 yaşındaydı ve köpekbalığına benziyordu… Soğuk bir bakıştı, jest yapmadı. Yanına koyması korkutucu bazı şeyler koydu. Bir diğeri de yakışıklı bir kaleci olan El Guapán'dı ve bazı şeyler salıveriyordu… bu da kendinizi yaz gibi hissettiriyordu.”

Bir ara C. elektronik müzik gece kulübü SOMA'da çalışmaya başladı. “20 yaşıma geldiğim için daha fazla paraya ihtiyacım oldu ve çalışmaya başladım” diyor. “Hafta içi motosiklette, hafta sonu ise SOMA'da çalışıyordum [en calle Leganitos]. 99 yılıydı. Euro'dan önce olduğunu biliyorum çünkü maaşımızı pesetayla alıyorduk. Normalde üç kaleciydik; ikisi üstte, biri altta. İlk başta alt kattaydım, o yer altı mezarları gerçekten çok sıcaktı…”

Şöyle devam ediyor: “Ah insanlar koymak İlk başlarda SOMA çok sakindi ama bir dönem geldi her hafta sonu kavgalar çıktı. “Mekan'a daha çok bakala gelmeye başladı” diye devam ediyor C.

“Aşağı daha sakin bir sahneydi, insanlar bir sürü esrar içiyordu, üst katta ise karışık da olsa bakalalar vardı. Banyoya gittiniz ve belki de içinde yüz tane hap bulunan birini bulurdunuz. Ve yandaki Leganitos polis karakolunda bir ara öğleden sonra çift oturum yapıldı ve öğleden sonra oturumu iki hafta sonu sürdü çünkü MTR ile yoğun bir zaman geçirdik. [un conocido grupo de raperos malotes]. Onları SOMA'dan yendik. İçlerinden biri öğleden sonra hamallık yapmıştı. Ve bu siyahi kapıcı biraz kavgacıydı ve kapıda benimle birlikte olan meslektaşım A. ile tartışıyordu.”

1999 yılında bir mağazanın kapısındaki müşteriler.Javi Martínez

Hikayesi şöyle devam ediyor: “Onları dışarı attıktan sonra, orada bizi bekleyen belki 30 adam vardı. İçeriye şık, kahverengi, biraz saçlı biri geldi ve onlardan biri olduğunu bilmiyorduk çünkü o da öyle değildi.” O sırada SOMA gece seansına başlamak üzere olay yerindeydi ve biz de motosiklet kasklarımızı takarak ayrılmak zorunda kaldık ama onlar da öyle oldu. bir saat bizi bekliyordu. SOMA'da bugün Cehennem Melekleri olan Centuriones'den insanlar vardı. Bu insanların MTR olduğunu biliyordum çünkü onlardan biriyle yıllar önce Colón'da alışverişim olmuştu.

İçerideki “hareket” Kolomb Olay öğleden sonra C.'nin kaymak için meydana gelmesiyle gerçekleşti. “Bisiklete binmiş, at kuyruklu, gömleksiz ve birkaç dar pantolonlu bir adam gördüm… Çok garip şortlu. Başka bir patenciyle sürtüşme olduğunu ve adamın çok kaba davrandığını ve bir meslektaşının onu içeri soktuğunu biliyorum. Onu devirdiğini duydum. 30 kişiydik, sinirlenmeye başladık. Sonra bizi öldüreceğini söyledi. ve bunu yapmaya başladı. Polis gelene ve iki ya da üç arkadaşı bize şunu söyleyene kadar hiçbir yaygara olmadı: 'Kime bulaştığını bilmiyorsun, çünkü o adamın kim olduğunu bilmiyorum…' Colón'da orada. çok normal insanlardı ve bir de saçını kesmeyen mahalle çocukları vardı…

C., SOMA'daki bir başka kavgayı şöyle anlatıyor: “Kapıdaydık ve yanağındaki beş parmağın izini taşıyan cam koleksiyoncusu belirdi. Ona tokat atmışlardı. Üç kaleci sahaya gittiler ve biz gelir gelmez Geldiler, bizi 10 kişilik çok bayat bir grup yaptılar, yemeden içmeden hepsini tıkamaya başladık. “Bir kızla birlikte olduklarını ve kapıda şiddetli bir kavga yaşandığını hatırlıyorum. Tipik bir kışkırtıcıydı. Beni iki kez kaşıdı ve adrenalinden dolayı ön tarafına tekme attım ve onu uçurdum.”

Yıllar sonra C., Bask Bölgesi'nde profesyonel eskort olmak için kapıları terk etti. Ardında pek çok sebepsiz şiddet bırakmış olsa da yeni mesleğinde yaşadığı maceralar da çok çeşitli ve sayısızdı.

O, yazarıdır Interseküler haydutlarMelusina tarafından düzenlendi, [puedes comprar el libro aqu], makarnalıkAkal'ın editörlüğünü yaptığı, [puedes comprar el libro aqu], İberyalı haydutlarAkal'ın editörlüğünü yaptığı, [puedes comprar el libro aqu], Moco Panda'nın gerçek hikayesi. [puedes comprar el libro aqu] Ve San Vicente Ferrer 34 [puedes comprar el libro aqu].