Antonio Garamendi, Isak Andic'in ölümünün yarattığı şok: “İspanyol iş dünyası için büyük bir kayıp” dedi

NecromanceR

New member
Güncellendi 14 Aralık 2024 Cumartesi –
19:54

Tesadüfi Mango'nun kurucusu Isak Andic'in ölümüCollbat'ta (Barselona) bir dağ yolunda kaymak iş ve siyaset dünyasını şok etti. Görünüşe göre işadamı, ailesinden birkaç kişiyle birlikte Montserrat mağaralarında geziye çıktığında yaklaşık 150 metre yükseklikten düştü.

O Generalitat Başkanı Salvador IllaMango'nun ailesine ve ekibine ilk tepki veren ve tüm hükümet adına taziyelerini ileten kişi oldu. “Liderliğiyle kararlı bir iş adamı olan Isak Andic'in kaybından dehşete düştük. Katalonya'nın muhteşem olmasına katkıda bulundu ve bunu dünyaya yansıtıyoruz. “Katalan ve küresel moda sektöründe silinmez bir iz bırakıyor.”

O Mango'nun CEO'su Toni Ruizbu Cumartesi günü yaptığı açıklamada, İsak Andiç'in ölümünün yasını tuttu ve onun mirasına değer verdi.

Ruiz, Andiç'e şirketteki çalışmaları için teşekkür etti ve “hayatını Mango projesine adadığını ve geride bir Stratejik vizyonu sayesinde silinmez izonun ilham verici liderliği ve bağlılığı.

Ayrıca Europa Press'in haberine göre, kaybının kelimenin tam anlamıyla büyük bir boşluk bıraktığını ancak tüm Mango şirketinin “onun mirası ve başarılarının kanıtı” olduğunu söyledi.

Ayrıca Mango'nun “Isak'ın arzuladığı ve gurur duyacağı proje” olmaya devam etmesini sağlayacağını belirtti.

O Hükümet Başkanı Pedro SánchezX hesabını Mango'nun kurucusunun ailesine başsağlığı dilemek için kullandı ve “onu tanıdığını” gösterdi. harika çalışma ve iş vizyonuBu İspanyol markasını modada bir dünya referansına dönüştürdü”.

O Hükümet eski başkanı Jos Mara Aznar, Ayrıca İsak Andiç'in ölümü nedeniyle duyduğu üzüntüyü de dile getirmek istedi: “İsak Andiç'in vefatından derinden etkilendim. Büyük iş adamı, dost ve haklı davaların savunucusu. Bu gazeteye “Ailesine ve Mango'daki tüm çalışanlara en derin başsağlığı dileklerimi sunuyorum” dedi.

O CEOE Başkanı Antonio Garamendisosyal ağlarında “dehşete düştü” ve aileye başsağlığı dilerim ve ölen işadamının arkadaşları. “İspanyol iş dünyası için büyük bir kayıp”

PP Başkanı Alberto Nez Feijoo
sosyal ağlarında da Andiç'in ölümüne üzüldü. “Bir iş grubu olan Mango'nun kurucusu İsak Andiç'in vefatından üzüntü duyuyorum” Tekstil sektöründe İspanyol referansı ve moda uluslararası düzeyde” dedi.

Girişimciler Çemberi olarak tanımladıkları İsak Andiç'in vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade etti. “örnek iş adamı” Geçen Mart ayında Kral Felipe VI'dan İspanya Krallığı İş Kariyeri Ödülü'nü alan kişi.

Ticari kuruluş, hem Andic'in ailesine, arkadaşlarına hem de işadamının kurduğu Mango şirketinin çalışanlarına “en derin taziyelerini” göstermek istedi. Sosyal ağ X'teki profiline yazdığı açıklamada, “Huzur içinde yat” dedi.

O Barselona eski belediye başkanı Xavier Trias hissettiğini iddia etti “derinden etkilendim” olarak tanımladığı Andic'in ölümü için “iyi arkadaş” ve “Katalonya'daki moda sektörünün uluslararası başarısından sorumlu olanlardan biri.”

Editör ve işadamı Andrs Rodríguez Ayrıca olayla ilgili sosyal ağlarda da inanamadı. “Arkadaşım İsak Andiç'in öldüğünü yeni öğrendim. Pazartesi günü birlikteydik, ona Forbeshouse_mad'i gösteriyordum, o da Çarşamba günü beni arayıp tebrik etti. Habere inanamıyorum.”

Ayrıca Junts'un başkanı ve Generalitat Carles Puigdemont'un eski başkanı Ha Isak Andiç figürüne X değeri verildiKendisi hakkında “Vermek istediği kişiliği koruyan uluslararası bir markayı nasıl öngöreceğini ve yaratmaya öncülük edeceğini bildiğini” söyleyen ve “bunun fark edilecek bir kayıp olduğunu, çünkü insanların onu sevdiğini” belirtti. sık sık gelmiyor.”

Katalan PP'si başkanı Alejandro Fernández Andiç'i şöyle tanımladı: “gerçek girişimci, vizyon sahibi…ve ayrıca cömert bir arkadaş ve harika bir insan.”

Mango Şirketi Andic'in ölümünü duyuran bir bildiri yayınlayarak şirketin kurucusunun herkese örnek olduğunu ve “bir iz” bıraktığını garanti etti Stratejik vizyonu sayesinde silinmezilham veren liderliği ve şirketimize aşıladığı değerlere olan sarsılmaz bağlılığı.

“Bu bize bağlı ve bu, Isak'a ödeyebileceğimiz ve onu yakalayarak yerine getireceğimiz en iyi hediyedir.” Mango, Isak'ın arzuladığı proje olmaya devam ediyor ve bundan gurur duyacaktır” ifadesiyle sona eriyor.