Ayuso yöneticisi hükümetten küçük göçmenleri geri göndermesini ister

NecromanceR

New member
Güncellenmiş Sbado, 31 Mayıs 2025 –
16:56

Isabel Daz Ayuso'nun başkanlığında yönetici, hükümete küçüklerin repatacinini istedi Adaptasyon zorluklarına eşlik etmeyen göçmenleryayınlandığı gibi PAS ve Madrid Danışmanı, gençlik ve sosyal konulardan EFE kaynaklarını doğruladı.

Madrid topluluğu, Göçmen çocukların dağıtım kararnamesi temyiz ettigeçen Nisan ayında aile yeniden gruplandırma talepleri yapmaya başladı.

Şimdiye kadar, Çocukluk ve Ergenlik Komisyonu Madrid'deki Hükümet heyetine gönderdi Eşlik etmeyen 15 göçmen küçük dosyası Ailenizin yeniden gruplanması için uyarlama zorlukları ile ve beklemede dört tane var.

Bu kolej Rgan, tüm bu vakaları değerlendirmeye devam ediyor. Entegrasyonun gerçek imkansızlığını sunarlar.

Departmandan Doğrudan Ana Dvila Bu önlemin, insanların trafiğinin ve uyuşturucu kullanımının mafyalarının boşluğu olmalarını önlemek için benimsendiğini ve Mayora'yı entegre etmek istedikleri küçüklerden korumak ve eğitim projelerini örnek bir şekilde takip ettiklerini belirtmişlerdir.

Her dava, koruma uzmanları tarafından oluşturulan ve küçüklere koruma uzmanları tarafından oluşturulan, davaları İspanya'ya marj veya bir zaman olmadan geldiklerini tespit ettiklerinde, Etkili eğitim müdahalesi İhtiyaçlarınızın dikkati için.

Bu nedenle, yabancıların düzenlemelerine göre, çocukluk koruma komisyonu ve ergenlik, bu durumlarda gelişimi için en iyi seçeneğin veAile ortamınıza dönüş.

Bölgesel yürütme için, merkezi hükümet eyleminin menşe geçişlerinde, bu geçişlerin diplomatik temsillerini, küçüklerin kişisel koşulları hakkındaki raporlara sorması esastır. Yabancı Yasanın 35. maddesi.

Aynı şekilde, Madrid topluluğu bir Küçüklerin korunması ile ilgili etkili dış politika“Cevap, bu özel vakaları yönetmek için yeterli mekanizmalar olmadan ayrım gözetmeyen alımla sınırlı olamaz.”

Madrid topluluğu, 2 Nisan'da hükümet tarafından onaylanan yabancı yasalarının değiştirilmesine karşı anayasaya aykırı bir temyiz başvurusunda bulundu, çünkü onun bakış açısından, göçmen bakanlarının dağıtımının yürütülmesi tarafından belirlenen kriterler, otonal güçleri istila eder ve temel haklarını ihlal ederek onları devre dışı bırakarak “Sübjektif kotalar için ve yardımınızın garantisine öncelik vermeden.”