Barajas'ta bulunan bebeğin otopsisi cinayete işaret ediyor: Kafasına darbe almış, 10 gün önce doğmuş ve 48 saat önce ölmüştü

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 14 Mayıs 2024 Salı –
01:05


Dün Pazar günü Barajas'ta (Madrid) ölü bulunan bebeğin otopsisi, onun şiddetli bir şekilde hayatını kaybettiğini doğruladı. başına, boynuna ve göğsüne darbe alır. Üstelik 3 ile 4 Mayıs tarihleri arasında doğmuştu, yani ilk göstergelere göre yalnızca on günlüktü ve yaklaşık 48 saat önce ölmüştü. Göbek bağı da kesildi.

Ulusal Polisin Cinayet Masası ekibi, geçen Pazar öğle saatlerinde bulunan beyaz bebeğin ebeveynlerinin yerini tespit etmek için çalışıyor. bir süpermarket çantasının içinde Madrid'in Barajas bölgesindeki bir sokakta bazı konteynerlerin yanında.

Çocuğun doğum tarihi kullanılabilir. Mayıs ayının ilk günlerinde çocuk doğumu için hastaneleri arayın ve annesinin yerini tespit edebilecektir.

Cansız bedeni bir çantanın içindeki bazı kapların yanında bulan kişi bir adamdı. Bebek gidiyordu pijama giymiş ve yanında bir süpermarket çantasının içinde kıyafetler var Vallecas'ın tarihi durumunda, Acuario Caddesi 21 numarada bulunan altı çöp konteynırının bulunduğu bir alanda. Daha sonra polisi arayan bazı komşulara haber verdi.

Olay yerine giden çok sayıda Belediye ve Emniyet ekipleri bölgeyi kordon altına alırken, Samur-Sivil Koruma sağlık görevlileri de bebeğin öldüğünü doğruladı. Madrid Cenaze Hizmetleri tarafından Valdebebas Adli Anatomik Enstitüsü'ne nakledildi ve burada bugün Pazartesi günü otopsi yapıldı.

İlk başta cesedin yaklaşık 3 aylık olduğu ve kız çocuğu olduğu söylenmişti ancak sonunda bunun doğrulandığı ortaya çıktı. Bu, doğumu 3 ile 4 Mayıs arasında gerçekleşen bir adam.

Madrid Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Grup V'ten ajanlar, olayı soruşturmakla görevli. Küçük kızı bulan kişiyle ve birkaç komşuyla konuştular ve şu anda pek fazla ipucu olmasa da, mekanın güvenlik kameralarından alınan görüntüleri analiz ediyorlar. Ve bu,Yakınlardaki sağlık merkezi ve diğer kuruluşlardaki kameralar doğrudan keşif alanına odaklanmıyor.