Bayılma, Ter ve Kanatlar: Duki'nin Buenos Aires Nefes ve Jug'dan ayrıldığı gece içinde Maradona

NecromanceR

New member
Pablo R. RocesÖzel elçi Buenos Aires

Özel muhabir Buenos Aires

Güncellenmiş Sbado, 31 Mayıs 2025 –
06:33

Arjantinler bu ülkede iki kutsal şey olduğunu söylüyor: futbol ve rock and roll. Ama şimdi üçte biri doğdu: Tuzak. Ya da elektronik etkilerle kentsel müziğin birleşmesini demek istediğin gibi, metal Ve Buenos Aires'te dünyayı genişleyene kadar çoğalan tango bile. Ve her şeyden önce Duki. Arjantinler arasında en Arjantinli. Havayı kaybedene kadar taşan en iyi oynayan ve aşırı teslimat için verilen bir toplumu ne kadar iyi tanımlar. En mutlak bayram için.

Dün gece Buenos Aires'in Movistar Arena'sında görülebilecekti – Madrid'inkiyle kafa karıştırıcı değil – inert bedenlerin, trmonun saf edebiyatında, muhafazanın kenarlarında toplandığı yerdi. Maksimum Yoğunluk Tuzağı ile bayılan önleme hizmetlerinin katıldığı Bizarrap, Tini, Nickie Nicole, Mara Becerra'nın hareketinin kurucusu Arjantin'deki Kentsel Türün Büyük Temsilcisi, neredeyse iki saatlik bir konser için yazdırıyor. Tütün ve esrar koklamaya başlayan bir muhafazanın sıcaklığını, şarkıların geçişiyle gömleğini terk eden veya doyurucular tarafından sayılan bayılana kadar çevrenin yüküne yenik düşen bazı çocukların gençliğine batırılacak. Hepsi o yerde sekizinci konserinde olan bir Duki'nin neden olduğu – Kasım ayında dokuzuncu olduğunu duyurdular – Tanrı olmak için sürahi. Yani Maradona.

Daha fazlasını bilmek

Duki, Madrid'deki konseri sırasında.

MSICA

Duki'nin Bernabu'daki Histrik Konseri: Emilia, Bizarrap, Nicki Nicole, Jhayco, Ysy A, Neo Pistea ile Arjantin Tuzağının Apotheosis'i …
  • Editör:
    Pablo Gil Madrid
Duki'nin Bernabu'daki Histrik Konseri: Emilia, Bizarrap, Nicki Nicole, Jhayco, Ysy A, Neo Pistea ile Arjantin Tuzağının Apotheosis'i …

Podcast.

Taylor Swift, Metallica, Duki … Neden herkes Madrid'de hareket etmek istiyor?

Taylor Swift, Metallica, Duki … Neden herkes Madrid'de hareket etmek istiyor?

Şarkıcının, muhafazanın muhafazasının duvarlarında zaten yankılandıklarında, muhteşem bir metal grubu ve erkek dans gövdesi eşliğinde sahneye atlaması için dakikalar eksikti. OL, OL, OL, DUKO, DUKO gösteri sırasında tekrarlandı. La Bombonera'da Diego'ya şarkı söyleyenler. Bu sırada Duki, küçük bir vokal tekniği sınıfından sonra soyunma odasında bekledi. O sınıfa sahip olana kadar gergin değildim. Bir şey etkinleştirildi, PSanatçı, bu gazeteyle konserine giyinme odasında başlamak için birkaç dakika Brevsima konuşmasında iddia ediyor. Şimdi daha fazla konuşamam. Çünkü söyleyecek olan sahnede olacak.

Buenos Aires, son albümü Ameri'yi oluşturan temaların iyi bir kısmıyla ortaya çıktı. LBUM'un Leitmotiv ve yeni dönem parlayan tuzak, Myke Towers ile işbirliği ve başlangıcının elle tutulur gösterisi ile yaptığı gibi Arre Ücretsiz stil. Beşinci adım ve bu atmosferi açıyordu. Sanki bu projenin dinlenmesi gibi, tüm şarkıları aynı sırada düşüyordu: Brindis, Uzak Bakın, Empire, Hardaway, Sinema, Rock Life… ve böylece ulaşana kadar Çamur. Duki şarkı söyler yapmaz, temanın en sembolik ayeti, Movistar Arena'nın 13.000 seyircisini bir koro bağırarak. Halkımın temamı bir hayran gibi söyledikleri / ve boyalı duvardaki en iyi cümlemi söylüyor. Çünkü peruk yanakları tarafından damladı. Yıllar geçiyor, ama tüm günleri seçtiğiniz için teşekkürler, bir MS'den önce ağladım ve uyandırma, insanlar deli gibi zıplarken hype'ın sürekli sesini geri döndürdüm.

Duki, Buenos Aires'teki konserinin başında

Duki, Buenos Aires'teki konserinin başındaJuli Garca

Duygusal kısım orada, acil çıkışlar arıyorlar, şarkıcıyı ilk bölümün sonunda uyarıyor. Ve karanlıktan grup konseri taşımak için ortaya çıktı Rock yıldızıNefesinizi kaybedene kadar şarkı söylemek ve dans etmek için saf tuzak, metal bir rock şarkısında buna doğrudan dönüştü. Olduğu gibi 1 Ocak Andi Vilanoba'nın pili, Julin Emmanuel Montes ve Yesan'ın Klavye Bas Geceyi Makine veya Metallica'ya karşı öfkeyle çeviren bazı kentsel türlerde. Grup için güçlü gürültü. Duki, müziğe aşığım, hayalim her zaman bir rock grubuna sahip olmaktı. Bu, en az bir gece anladım.

Ritmin aşağı inmesi için zaman vardı Ay'a geri dön – 2018 yılında YSY A ve Neo Pistea- ve AğlamaMovistar Arena'nın bana söylediği tüm kamu çekirdeğine kadar sessiz kaldığını: Hatalardan ağlama / öğrenme / camda, renkler var / pa 'sevginin kötülüğünü öldür. Ama Duki çıplak olacak bir çocukla rap ettiğinde sıcaklık tekrar ateşlendi Seni kaybetmeden önce. Muhafazanın izi boyunca dağıtılan çocuklar tarafından Ter'in Perreo'nun hızında koşmaya başladığı an buydu.. Ve ayrıca acil servislerin hareket etmeye başladığı an, mevcut olanlara su gemileri teslim eder ve bu atmosferin direnemediği köşeleri alır. Şarkıcı bile gösteriyi bir seferde durdurmak zorunda kaldı çünkü kulaklıkları çöktü.

Ve bu, son bir blok olarak, on duki bir vuruş pil hazırladı. Bitiriyoruz, içeride hiçbir şey kalmasını istemiyorum ve evlerine rahat olduklarını, sanatçı, arka planda Hello Cotto'nun ilk akorları sızdırıldı, büyük mayora'da yüzünü göstermeden başını tamamen kaplayan siyah bir havlu ile yorumladı. L'nin hala otantik, gerçek, sokaklardan çıkan ve şimdi endüstrinin tepesinde istifa etmediğini açıkça belirtmek için yapışkan ritim. Aynı Hitboysbu bir adım olarak hizmet etti İçinde olduğu büyük Arjantin marşı MalbecGan Arjantin'in dünya çapında sembolü ve Duki ve Bizarrap arasındaki Ensima işbirliği.

Sadece birkaç yıl içinde yükselen Xito'nun şarkısı olan Arjantin ve Givenchy'nin koro ve en akılda kalıcı ritmini vermeyen bir şey vermeyi patlatmak için eksikti. Dün odanın uçlarında ısı ve aşırı teslimatla yatan insanların saflarına yansıyan. Pura Arjantin.

12/6 – Galiçya, Festival veya Do Camio

14/6 – Marbella, Starlite Festivali

20/6 – Gran Canaria, Boomstic Festival

27/6 – La Rioja, Holika Festivali

4/7 – CDIZ, Konser Müzik Festivali

5/7 – Sevilla, Saf Latino

11/7 – Almera, Saf Latino

18/7 – Valencia, Zevra Festivali

10/10 – Zaragoza, Fiestas del Pilar Festivali

10/10 – Sevilla, Canlı Sur Stadyumu Carttuja

12/10 – Bir Corua, Kolezyum

10/24 – Barcelona, Palau Sant Jordi