Capitol'de üç mevsim yas tutan, gülen ve umut veren Paz Padilla: “Hayat durduğunda, olup bitenlere anlam vermelisiniz”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 8 Haziran 2024 Cumartesi –
13:43


Madrid'deki Teatro Capitol de Gran Vía'da sahneye çıkmadan bir buçuk saat önce Paz Padilla, “Haçı olmayan, haç yapıyor” diyor. Hammaddeden Juan, esere müzik ve renk sağlamaktan sorumlu. Birlikte yaratıyorlar 'Hayatımın mizahı''Best Seller' kitabının üç yıl önce aynı başlıkla yayınlanan uyarlaması.

Cadiz'li kadın 100'den fazla seyahat etti 30 şehir Menajeri ve arkadaşı, İspanya'nın 125.000'den fazla insana ölüm üzerine ders verdiğini doğruladı: Arturo del Pial. Yakın bir kişinin kaybıyla ilgili her şeyi çevreleyen tabu üzerine düşünen Padilla, “Toplumda bir eksiklik ve ihtiyaç var. İnsanların farklı hissetmemenin yanı sıra anlaşıldığını hissetmesi ve yanıtlar araması gerekiyor” diye açıklıyor.

Madrid'deki Gran Vía'nın 42 numaralı koltukları bu Cuma saat 19:00'da Paz Padilla'nın hikayesini öğrenmek isteyen insanlarla doldu. İçinde yer aldığı bir çalışma duygular ortaya çıkıyor ve bu herkesin hayata dair düşünmesini sağlar, Düello sevilen birini kaybettiğinde neler çektiğini ve hastalık geçiren bir kişiye refakat etmenin farklı bir yolunu anlatan bu filmde asıl misyonu, etkilenen kişiyi hayatının son anlarında mutlu etmektir.

'Hayatımın Mizahı'nın başarısının ve halk tarafından iyi karşılanmasının nedenini arayan Padilla, “Eğer ölümden geçtiyseniz, insanlar sizi dinler ve ne hakkında konuştuklarını bildiklerini söylerler” diyor.

Televizyoncu kocasını kaybetti Antonio JuanKanserle savaşmak için uzun bir yolculuktan sonra. Paz Padilla, “Eğer o şekilde ölmeseydi, o kitabı yazmazdım ve kitap kurullarda yer almazdı” diye düşünüyor. Üstelik Antonio Juan'ın ölümünden kısa bir süre sonra şöyle tanımladığı bir durum ortaya çıktı: hayatının en kötüsüona hayatın anlamını öğreten hayati bir insan olan annesi vefat etti.

Masaların üstünde, Padilla'nın Madrid'e taşınmak zorunda kalmasına yol açan televizyona başladığı tarihten itibaren hayatını tamamen değiştiren bir yolculuğa çıkıyor. aktrisin yaşadığı en kötü yaşam koşulları. Mizah dolu (kahkahalar garanti) ve aynı zamanda gözyaşları da hisseden Cádiz'li kadın, bu işi “mesleği gereği yapmasaydı Mari Paz'ın patlayacağını” doğruluyor.

Bu işlev sayesinde “misyonunu” bulduğunu temin ettikten sonra, “Eğer çölden geçmezseniz, çölden geçmenin nasıl bir şey olduğunu gerçekten açıklayamazsınız” diye savunuyor. insanlara deneyimleriyle yardımcı olmak.



'Hayatımın mizahı' programının iki üyesiAlberto Pujol Soler


Oyuncu şu şekilde açıklıyor. Toplum yasın evrelerini bilmiyorHerkesin yaşadığı bu süreçten kimse bahsetmiyor. İşin arka planına ilişkin ise “Kabullenme aşamasına nasıl gelebilirim, yaşadığım o büyük acıdan nasıl kurtulabilirim” diyor.

“Hayat durduğunda, olup biteni anlamlandırmalısınız” ve Paz, kendisinin yaşadıklarını yaşayan mümkün olan en fazla sayıda izleyiciye bunu aktarmaya çalışıyor. Fonksiyon şu şekilde biter: herkesin ayakta alkışladığı bir Capitol Tiyatrosu -5 dakikadan fazla- elde mendille.

Gösteri Madrid'deki son haftasına 10 Haziran Pazartesi günü başlıyor ve böylece 10.000 kişinin katıldığı dört haftayı da tamamlıyor. hayatın ne olduğunu ve nasıl yaşanacağını biraz daha anlayın.

'Hayatımın mizahı' Barselona (Eylül), Kanarya Adaları (Ocak 2025), Extremadura, Aragón ve Sevilla'da izlenebilir; burada komedi kesinlikle katkıda bulunacaktır yanılsama ve anlam büyük kamuoyunun parçası olacak insanların her birinin bireysel varlığına.