Eduardo, Salamanca mahallesinde 3.000 avro ayakkabıyı aydınlatan Vallecano küratörü: “Bu, diğerleri kadar değerli bir iş”

NecromanceR

New member
Çalışma aracınız bir 50 yıllık geçmişi olan küçük kutuiki sıvı ve iki kahverengi ve siyah krem, her renkten birkaç fırçaya ek olarak.

Altın evrak çantası en iyi kurtarılan sırları gizler Tüm Madrid'in en pahalı ayakkabıları2.000 ila 3.000 Euro'ya mal olan ancak ömür boyu sürenler.

Bu küçük sokak ofisinin başında Eduardo Silva, 14 yıldan beri duş duş ve çok onur bulunmaktadır. Kompleks yok. Eduardo savunuyor UAS ve dişlerle ticaretiniz Ve son pompalarını verdiğinden pişman oluyor. Hala bir kuyruk yaşadığım ve günde 40 ayakkabıyı temizlediğim zamanları hatırlıyorsunuz, şimdi sadece 14 çift cila.

Bugün DA'da, Jvenler ayakkabılarını temizleyen çömelmiş bir adamı görmek için paylaşılıyor. Neden? Diğerleri kadar onurlu bir iş. Ailem bunun üzerinde yaşıyor. Bir tnel yıkamak için arabayı taşımıyor musun? Evinizde temizleyen bir asistanınız yok mu? Bu aynı, savunuyor.

Şikayet etmekten çok, Eduardo mesleğine aşık ve Ayakkabılara ayakkabı verme sanatında bir öğretmen. Bu yüzden Mallorca Barış Pazarı veya Pastelera gibi Salamanca mahallesinin bir klasiği haline geldi.

Bakmak, Bu zanaat kuyruğu zanaat fırçası 35 yıldır ve ayakkabının şeklini korur. Bu artık hiçbir yerde değil, Eduardo, Operasyon Yeri Patio de Leones Restaurant'ta anlatıyor.

Potro Anca

Eduardo'nun fırçaları geçti Her türlü bar ve restoran için -Tüm Salamanca mahallesinde-: Don Pelayo ve vait kahve makinelerine Bağımsızlık Bulvarı, nihayet, Ramss Grubunun Alcal Kapısı'nın kurulmasına geri dönene kadar.

Ayrıca borsaya yatırım yapan bazı şirketleri temizlemeye gidiyor ve Komisyoncular eylem al ve sat, L ciltlerini cilalar.

Ama adımlarını takip etmiyor Patrick Bologna, Wall Street Vardiyası Mticobu sadece ayak bileği botlarını ovmakla kalmadı, aynı zamanda bir finansal danışman olarak da kullanıldı ve üst düzey yöneticiler tarafından sağlanan gizli bilgileri tıbbi bir fiyata geçti: Borsaya hiç yatırım yapmadım. Dinim bana pek vermiyor. Bir şey dinlersem, hiçbir şey söylemiyorum. Tek şey, büyüdüklerini gördüm. ATL Capital'de altı çalışan çalıştı ve şimdi 90 yaşında, bu aşırı doğum ve Vallecas'ın ensanche'sinde yaşayan evlat edinme Madrileo'yu açıklıyor.

Eduardo ayrıca onun yanında yaşlanan bireylerin evlerine de taşınıyor: Bana altı veya yedi çift veriyorlar, onları alıp geri dönüyorum. Ya da bana 12 çift veriyorlar Ve evinin mutfağında aşırı yüklenmeye devam ediyorum.

Eğlence Ünlü müşterilerisim vermek istemeyenlerin, çünkü Eduardo'nun önemli olduğu için daha sessiz olduğu zaten bilinmektedir.

En sevdiği ayakkabı, tüm ayakkabıların Ferrari'si Aca De Potro'nun ve ayakkabılardan hoşlanan Ramn Bustamante gibi düzenli olarak öne çıkıyor. 40 yıl sonra kusursuz bir contine.

Eduardo her zaman aynı ritüeli takip eder: önce, kiri çıkarmak için bir sıvı kullanın ve alandan sonra kremalı. Aynı işlemi gerçekleştirdiği diğer ayakkabıyı geçerken bir süre hareket etmeyi bırakır. Ve sonra, önce at kuyruğu fırçasıyla, sonra pao iplik ile parlamak için ilk ayakkabıya geri dönün. Bütün bunlar için Altı Euro fiyat.

Daha sonra da satar, ancak şansın ona eşlik etmediğini kabul eder. Franco's Little'da bakan olan Don Jos Utrera Ayakkabılarda temizim ben bir numarayımama piyango ile ben Gafoado'yum, bir gülümsemeyle itiraf ediyor.

Bunun soyunun sonuncusu olduğunu biliyor. Diğer dört erkek kardeşi sokak satışlarına ve L'den daha fazlasını kazanmaya adanmıştır, ancak Eduardo sevdiği bir işin tadını çıkarmaya devam etmeyi tercih eder. İki çocuğu da işi desteklemiyor. Üzgünüm çünkü bu ticaret Yok olma tehlikesi altında olan bir sanattır. Onu tanıyan kişi, sonuçlandırıyor.