'Emilia Prez' kadrosu, Karla Sofa Gascn olmadan Hollywood'da Renes'tir

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 7 Şubat 2025 Cuma –
04:05

Scar adaylıklarını yönlendiren 'Emilia Prez' kadrosu bu Perşembe günü bir Hollywood Ödül Törenine yardım etti İspanyol oyuncu olmadan Karla Sofa Gascn X'teki eski ırkçı ve Xenphobo içeriği mesajları için poliiklerden sonra.

Meksikalı Adriana Paz, Venezüella Edgar Ramrez, Amerikalı Zoe Saldaa, Ve yönetmen Jacques Audiard, Amerikan Sineması Enstitüsü tarafından en iyi 10 filmi ve yılın en iyi 10 serisini dekore etmek için düzenlenen bu popüler öğle yemeğinde katılımcılar arasındaydı.

“Film için, Jacques tarafından oyuncu için, onu hak eden inanılmaz ekip için, hepimizin bir arada olduğu güzel macera nedeniyle, işin tek başına konuşmasına izin verin, beklemeye karar verdim. sessizliğim filmin ne olduğu için takdir edilmesine izin veriyor, Sevgiye güzel bir ode ve farklı, “dedi Gascn bir Instagram mesajında.

GASCN'in Dağıtımının Dağılımı Aktris Selena Gmez, bu basımda yıkıcı yangınlardan sonra Meleklerin İtfaiyecilerine Honr ve film yapımcısına övgüde bulunmayan bu öğle yemeğinde bulunmadı David Lynch, 15 Ocak'ta öldü.

Etkinlik 10 Ocak'ta planlandı, ancak üç haftalık MS'yi tahrip eden büyük yangınlar nedeniyle çağların çitinin ertelenmesi gerekiyordu.

'Emilia Prez' bu ödüller tarafından 'Anora', 'Tam Bilinmeyen', 'Complave', 'Dune: Bölüm İkinci', 'Brutalist', 'Nikel Boys', 'Gerçek Acı' ile tanınan kasetler arasındaydı. 'Sing Sing' ve 10 adaylık ile başlayan 'Wicked' müzikalinin ilk kısmı.

Öte yandan, dizinin bölümünde 'Abbot İlköğretim', 'Bear', 'Hacks', 'İçindeki Bir Adam', 'Bay & Bayan Smith ',' Kimse bunu istemiyor ',' Penguen ', Shogun', 'Gerçek Dedektif: Gece Ülkesi' ve 'küçülme'.

İspanyol aktrisin yorumları, 2 Mart'ta yapılacak ve narkomial 'Emilia prez'in' başladığı skar ödülleri için tam kampanyada ortaya çıktı. 13 aday ile favori, Bunlar arasında Gascn için en iyi oyuncu.

Penelope Cruz'dan sonra bu kategoride aday gösterilen ikinci İspanyolca olan ve İlk kadın en prestijli Hollywood Ödüllerine tercüme edildi, Mesajlar, Xenfobos ve ırkçı boyalardan sonra tanıtım kampanyasından elendi.

Bu, Hollywood akademisyenlerinin 18 Şubat'a kadar oylarını vermek için sahip oldukları kararının önemli bir haftası olan Los Angels'ta düzenlenen olaylarda yokluğunu açıklıyor.

Bu arada İspanyol aktris, eleştiriyi, “gizleyecek hiçbir şeyi” olmadığını ve bu kadar “iptal kültürü” olduğunu garanti ettiği bir Instagram mesajında savundu.