Franco çok sürüyor

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 23 Haziran 2025 Pazartesi –
09:10

Macon Leary Yolcunun sizin yanınızda oturmasını önlemek için her zaman seyahat çantasında trenlerde ve uçaklarda alabileceğiniz bir kitap taşımanızı önerir. Discuasif kitap, Kitap Kalkanı, Lİbro pasif. Bu kitabın olması eğlenceli olacak Kazara turistile ilgili Anne Tylerçünkü Macon Leary gerçek bir insan değil, tam olarak o romanın kahramanı, çok renkli bir kadının ve oğlunun hayatını değiştirdiği gri bir adam. Diğeri, farkına varmadan Macon Leary'nin tavsiyelerini takip ediyor ve tren şirketim Palique gibi hissettiğinde çanta kitabımı biliyorum. Ve çoğu zaman kitap: Franco'nun biyografisi, Julin Casanova, Tabii ki, konuşmacı olarak caydırıcı kadar ilginç bir hacim.

Biraz sonra, tren beklenmedik bir şekilde durdu, hiçbir yerin ortasında (bakınız:Mongros). Seyahat şirketim zorla çağrı çağrısına başladı (“geldiğinizde değil, akostaos”) ve sonra kayboldu. Sanırım kahve arabasına gidecek. O zaman Franco'nun yağını yalan söylemeden önce dragn rapide içinde uçmasıyla birlikteydim. Bir saat sonra hala işsiz kaldık Yam, Madrid, Serrano Suerra ve genel olarak edebi Franco'nun çitini yapmaya başladı. Casanova'nın kitabı muhteşem, ancak gergin durumlar için uygun görmüyorum. Kaderine terk edilmiş bir tren tam olarak benim huzur tanımım değil. Dört saatten fazla geç olan Sants'a varıyoruz.

Sen Kazara turist Kenarda, 90'lı yıllarda cankurtaran olarak çalıştığı havuz. Bu sessizdi. Üç aylık emek can sıkıntısı ve klorlu su çok şey veriyor: Saçlarımı saçma bir tona açıklıyorum ama çok şık, o zaman gerçekten bronzlaştım Kapak (Korkutucu) Eski denizkızı (Seviyorum), aşırı değerli epistolar. Tehlikeli Arkadaşlıklar (film çok daha iyi) Astracn pençeleri.

Şimdi düşündüğüme göre, bu son iki kitap arka planda. Sahip olduğunuz her şeyi elle okuyun ve kaldırım ve şemsiye saatleriyle zorla her şey sona erdi. Nasıl sonuna ulaşmazsa Sekizbeni sonsuza dek güvensiz kılan tuğla En iyi benlik. Buna teşekkür etmeliyim, sanırım. Kitapları beni sürecek Madrid-Barcelona yollarının sayısına bağlı olarak ölçüyorum. Daha fazlası: Bazılarını o Mtrica'yı akılda tutarak yazdım. Ama yanılmaz değilim: Üç trende Franco ile bitireceğini hesapla (Ahem) Ve ben yamaçlarla beş gezi vardı.

Partiile ilgili Asier VilaBeklenenden çok daha erken yuttum ve Twitter'da zaman kaybetmek için yarım yolculuk geçirmek zorunda kaldım. İle İstiyorum ve yapamamile ilgili Raquel PelezDaha kötü bir şey geçirdim: Kuştan inmem gerektiğini unuttuğum horozların o hikayesine o kadar dahil oldum Saragossa Ve sonra Madrid bile. Sonra yolu geri almak zorunda kaldım, ama okuyacak bir kitabım yoktu. Bu yüzden nöronları kaybetmek için Twitter'a dönüyorum. Bazen başka bir çözümüm olmasa da, portilde tren izlemeye veya filmlere gitmemeye çalışıyorum.

Ancak Yandaki kapı gördüğünüzü bilmesi şiddetli lite. Ona bu şeyleri görmenin işimin bir parçası olduğunu söyleyeceğim, ama o zamanlar, Pasif Kitabı Franco kitabını, yanında hisseden ilk talihsizliği söylemek isteyen ağır yolcu olacağım.