Inside Out 2: İspanya tarihinde en çok hasılat yapan animasyon filmi

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 8 Temmuz 2024 Pazartesi –
18:14


Disney ve Pixar'ın en yeni filmi, İçten dışa 2, haline geldi en çok hasılat yapan animasyon filmi 19 Haziran'daki prömiyerinden bu yana 30 milyon Euro'yu aşan bir koleksiyon elde ederek İspanya'da tarihe geçti. 4 buçuk milyondan fazla izleyici.

Yalnızca bu son hafta sonu, 6-8 Temmuz tarihleri arasında, tahsilat 2,7 milyon Euro'ya ulaştı ve şimdi 30,6 milyona ulaştı İspanyol sinemalarında.

Bu başarının yankısı dünyanın geri kalanında da tekrarlandı ve 1.200 milyon doları aşan hasılatı ile 2024 yılında 1.000 milyon doları aşan ilk film oldu.

Kuzey Amerikalı Kelsey Mann'ın yönettiği film (Işık yılı, Arlo'nun Yolculuğu), zihnini yeniden keşfeder Rileyİlk bölümün genç kahramanı, bu kez yeni hisler ve heyecanlar yaşıyor. ergenliğe varış. Bu ikinci bölümdeki yeni karakterler Kaygı, Kıskançlık, Utanç, Sıkıntı (can sıkıntısı) ve Nostaljidir. Hepimizin bildiği duyguların birleşimi.

İspanyolca versiyonda bu yeni duygular dile getiriliyor Michelle Jenner (Endişe), Rigoberta Bandini (İmrenmek), Chanel (Utanç) ve Brays Efe (can sıkıntısı), emektarın küçük bir işbirliğiyle Gemma Cuervo Nostalji gibi.