İşsizleri büyük teknolojide çalışacak şekilde yetiştiren okul: “Öğrencilerimize yalnızca 35.000 dolardan fazla kazanacaklarsa teklif veriyoruz”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 28 Mayıs 2024 Salı –
00:10

“Seçim yaparken çok seçici davrandım” okulçünkü programlama ve video oyunları dünyasıyla ilgili hiçbir şey üzerinde çalışmamıştım. Video oyunu geliştirme ve sanal gerçeklik kursunun en genç öğrencilerinden biri olan Coral, “Neye varacağımı bilmiyordum ve hoş bir sürpriz yaşadım” diyor. Ulusal Referans Merkezi (CRN)'nin Getafe.

“Sahip olacağımız ekipmanı ve öğretim kadrosunu gördüğümde, başka hiçbir yerde bulamayacağım düzeyde şeyler öğreneceğimi daha ilk günden biliyordum. Bana buna değdiğini gösteren şey neydi? merkeze gelmem beni gerektiriyor arabayla iki saat ve bunu her gün yapıyorum aslında tekrar edeceğim”diyor.

Onlar daha fazlası Yılda 1.800 öğrenciŞu ana kadar işsiz olan, Bilgi Teknolojileri alanında eğitimini bölgenin güneyindeki bu merkezde tamamlayanlar, öğrenciler için tamamen ücretsiz ve masrafları karşılanmaktadır. Madrid Topluluğu -içinden Ekonomi, Maliye ve Çalışma Bakanı-.

Merkezin müdürü, “Burada işleri bittiğinde neyle karşılaşacaklarını simüle etmek için masalarımız yok, bunun yerine tamamen işlevsel iş istasyonlarımız var” diye açıklıyor. Javier RodriguezMadrid halkının hâlâ bu kamu kaynakları hakkında bilgi sahibi olmamasından büyük üzüntü duyuyoruz.

Birden fazlasına sahip olan kurum 6.000 metrekare, veritabanı yönetiminden 5G ağ düğümlerinin kurulumu ve devreye alınması ve entegrasyonuna kadar yeni teknolojilerin tüm dallarını içerir. “Tek atölye biziz” Avrupa Birlikte 5G antenRodriguez tekrarlıyor.

Ayrıca bunlardan biri olmakla da övünebilirler. Birinci veren derslerin öğretilmesinde işsizlere yeni fırsat ve sahip olmak iş ekleme oranı ortalamanın üstü: %62'den fazla Öğrencilerin %80'i, okul döneminin bitiminden sonraki altı ay içinde, anlaşmalı olduğu dünyanın en önde gelen şirketlerinde iş buluyor. Google, Amazon, Microsoft veya Android.

En iyi eğitimi garanti etmeye çalışıyoruz 70 uzmanlık Direktör, resmi sertifikaların destek sütunlarına sahip olmasını sağladığımızı ve bunu yüksek eğitimli öğretmenleri işe alarak başardığımızı tekrar açıklıyor. Sahibiz 44 öğretmen ve bir tane var %50 dönüş Böylece her kursta sürekli gelişiyor ve şirketlerin taleplerine uyum sağlıyoruz. Yarısını bile tanımıyorum, diyor.

Getafe merkezinin cephesi.J.M.

ortalama yaş katılımcıların sayısı arasında değişmektedir. 45 ve 50 yılBu da belli bir yaştan sonra işe alınmanın daha zor olduğu yönündeki damgayı kırıyor.

40 yaş civarındayım ve iş fırsatları sağlama konusunda toplumun yaş nedeniyle önyargılı olduğu doğru. Burada sana hayır olduğunu gösteriyorlarve aynı zamanda bir çok yüksek istihdam edilebilirlik yüzdesi Video oyunu ve sanal gerçeklik dersi öğrencilerinden biri olan ve kendisine sunulan çok çeşitli teklifler nedeniyle halihazırda çok daha net bir gelecek gören Fidel, bunun tam tersini gösterdiğini söylüyor. Nesiller arası bir sınıfta olmanın yalnızca avantajları var çünkü kişisel düzeyde başkalarından da öğreniyorsunuz, diye ekliyor.

Öğrenciler iş dünyasına girmeye hazır olduklarında merkez, Öğrenci ile şirket arasındaki ilişkinin adil olması. Kurumlara, onları yalnızca doğrudan işe almaları durumunda öğrencilerle iletişime geçireceğimizi söylüyoruz ve maaş seviyesini kontrol ediyoruz. Benden örneğin bir programcının çalışmasına değer verildiğinde sizden 15.000 euro talep etmemi isteyemezsiniz. 35 ve 40.000. Paralı asker bölüğü Rodrguez'in ayrıntılarından yine kaçınıyoruz.

O işleyiş tarzı kurumun amacına uygun olarak tasarlanmıştır. gereksinime uyum sağlamak sürekli evriminin üstün teknolojileri. Bir buçuk yıldır faaliyet gösteriyoruz, altı ay önce önümüzdeki altı yılda ne olacağını yönettik. Örneğin Microsoft ile konuşuyoruz ve ne olacağını soruyoruz. Artık siber güvenlik konularına daha çok odaklanıyorlar, biz de buna uyum sağlıyoruz, diye bitiriyor Rodríguez.

Bu CRN'ye ek olarak Madrid Topluluğu, eşit derecede önde gelen diğer kuruluşlar ve yenilikçi, tesislerinin ve ekipmanlarının modernliğiyle öne çıkıyor. Bu onların profesyonel alanlarda mükemmellik sınırında eğitim faaliyetleri geliştirmelerine olanak sağlar. Soğuk ve İklimlendirme TeknolojisiMoratalaz'da, İnşaat ve İnşaat İşleriParacuellos del Jarama'da yer almaktadır. Elektrik, Elektronik ve HavacılıkLegans'ta ve Yönetim, Sigorta ve FinansFuencarral'da.