Jennifer Lopez: “Ben bir kadınım, Latin kökenliyim, oyuncu ve şarkıcıyım. Kendime sınır koymuyorum”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 24 Mayıs 2024 Cuma –
08:30

Jennifer Lopez (veya López) bir aktris (ve/veya şarkıcı), o Amerikalı (ve/veya Latin), o bir yıldız (ve/veya yapımcı), o… Neden tek bir şey olsun ki? Kimsenin kendisine verilen etikete uyması gerektiğine samimiyetle inanmıyorum. Önemli olan sizi heyecanlandıran, yaşadığınızı hissettiren şeyleri yapmaktır. Evet, Ben şarkıcıyım, oyuncuyum, Latin kökenliyim… Sınır koymamdiyor ve bir saniye duruyor ve şunu ekliyor: Dans etmeyi her zaman sevdim ve hemen film yapmaya başladım. Filmin başarısı Selena Bana ilk albümü kaydettirdi ve her şey oradan başladı. Ben bir sanatçıyım ve bunun yeterli olduğunu düşünüyorum.

Cevap, son albümünden birkaç ay sonra gelen son filminde yatıyor. Ve her iki durumda da kendince bir olayın aurası onun etrafında toplanır. Şubat ayında yayınladı Bu Benim… Şimdi Ve Albümle ilgili iki kelimenin yer almadığı tek bir yorum bile yapılmadı: Ben Affleck. Bu sadece on yıl içindeki ilk şarkı koleksiyonu değildi, aynı zamanda birçoğu (yoksa hepsi mi?) ileri geri aşklarına adanmıştı. Artık Netflix platformu açılmak üzere (24 Mayıs'ta) Atlasbaşrolünü üstlendiği ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği bir filmile. Ve daha derine inerseniz, rolünden bu yana görmediğimiz Jennifer Lopez'i göreceksiniz. Hücre, Tarsem Singh'in 2000 yapımı filmi Oyuncu, bilim kurgunun fanteziyle oynadığı fiziksel ve aksiyon sinemasına geri dönüyor. Hepsi yeniden doğuş.

Pandemi sırasında okuduğum senaryonun insan ilişkilerini tamamen yeni bir açıdan sunması hoşuma gitti. Hakkında bir insan, ben ve bir robot arasındaki dostluğun hikayesi Bir yapay zeka olan, mesajını bırakmak istediği noktaya kadar protokolü açıklıyor: İnsana 'Ben sana yardım etmek için buradayım' diyen makinedir. Ve neden bu eyleme dönüş tam olarak şimdi? Her zaman sevdim. Kendimi çok fiziksel bir oyuncu, neredeyse bir atlet olarak görüyorumve bunun dansçı olarak geçmişimle ilgisi var. Bunların hepsi çok organik bir şekilde benim bir parçam. Bu açıktır.

Daha fazlasını öğrenmek için

Kültür.

“Kendimi her zaman hayallerinin peşinden giden ve başarılı olmaya çalışan Bronx'lu bir kız olarak görüyorum.”
  • Editoryal:
    PAUL GIL Madrid
“Kendimi her zaman hayallerinin peşinden giden ve başarılı olmaya çalışan Bronx'lu bir kız olarak görüyorum.”

Aslında, AtlasBrad Peyton'ın yönettiği, buradan buradan ilham alıyor. Terminatör ve avatarile ilgili Yabancı ve Yapay Zeka Yapay Zekainşa etmek sadece gelecekle ilgili değil, affetmek gibi çok daha zamansız bir şeyle ilgili bir masal. Ve bu Jennifer Lopez'in etrafında her şey olmaya kararlı olduğu açıkça ortaya çıktı. 25 yıldır bu işin içindeyim ve her türlü rolü üstlendim. Kendi yolumu çizmek ve insanların bunu anlaması zor bir yolculuk oldu Benim gibi biri, Latin Amerikalı ve kadın, genellikle erkeklere ve beyazlara ayrılmış böyle bir film yapabilir. Artık 25 yaşında olmadığımın farkındayım [tiene 54]. Ayrıca böyle bir prodüksiyonu gerçekleştirmek için yaş ayrımcılığı, ırkçılık, cinsiyetçilik gibi sorunlarla yüzleşmeniz gerektiğini de biliyorum, diyor. Ve şöyle devam ediyor: Mesleğe başladığımda böyle bir filmin imkansız olacağını düşünüyorum.

-Kısa bir süre önce meslektaşınız Eva longoria Latin kökenli karakterlerin filmlerde yalnızca uyuşturucu kaçakçısı veya kötü adam olarak nitelendirilmesinden yakındı…

-Geliştik. Ve bu yüzden Benim asıl mücadelelerimden biri Latinlerin birlik içinde kalmasıdır. Birbirimizi nasıl eleştirdiğimizi görmek çok yaygındır.. Özellikle birisi başarılı olduğunda. Ve yok. Ne zaman içimizden biri zafer kazansa onun yanında olmalıyız çünkü bu, sinemanın da bizim hikayelerimizi anlatacağı anlamına geliyor. Benim durumumda çeşitlilik bir önceliktir. Ve her zaman benimle çalışan Latinleri ve kadınları bulacaksınız. Başarılı oldukça, daha fazla güce sahip olacağız ve bu da daha fazla fırsata yol açacak.

Jennifer Lopez, kendi kariyerine sahip olan şarkıcıların ve onun gibi insanların sayısının giderek artmasından gurur duyduğunu söylüyor. Hakkında konuşmak Taylor Swift ve bu kadar çok güzel kadının başarılı olduğunu görmekten mutlu olduğunu iddia ediyor. Bunu söylüyor ve ifadesinde, istese de istemese de ilk gelenin kendisi olduğu kesinliği ortaya çıkıyor. O, bir kadın ve Latin kökenli, yolu açan kişiydi. Öncü olduğum için özel bir sorumluluk hissetmiyorum. Kabul ettiğim tek sorumluluk, her zaman işleri mümkün olan en iyi şekilde yapmaya çalışmaktır. Eğer başkaları da sizi fark edip örnek almak istiyorsa bu çok gurur verici ama yaptığınız şeyleri övülmek için yapmıyorsunuz. Bu daha sonra gelir. Israr ediyorum, hayattaki tek amacım çok çalışmakişleri mümkün olan en iyi şekilde yapın ve fırsata ihtiyacı olan herkese elimden gelen her konuda yardımcı olun.

Jennifer Lopez, daha önce de söylediğimiz gibi, oyuncu, şarkıcı, dansçı, yapımcı… Sınırsız.