'La Ear de van Gogh'dan ayrıldıktan sonra Leire Martnez'in yeni şarkısı ve benim adımın tam mektubu ve Vdeo

NecromanceR

New member
Güncellenmiş Sbado, 12 Nisan 2025 –
10:12

Geçen Ekim Van Gogh'un Kulağı Bunu duyurdu Leire Martnez Şarkıcınız olmayı bırakacak. Çıkış Poliics'ten sonra, yorum yeni bir single başlıklı Benim İsmim.

Martnez, konunun bestecisidir. Pedro Elipe Navarro Ve Marc Montserrat Ruiz. “Benim İsmim Duyguların zaten öfkeyle ve belirli bir hayal kırıklığına bağlı olduğu bir sürecin ilk aşamasıyla ilgilidir. Sonun nasıl olursa olsun, aynı zamanda harika bir deneyim, muazzam anılar ve çok fazla sevgi dolu “olduğunu unutmadan,” bu bölümün sayfasını harcamak istediğini ve bu konuda dairenin kapanması ve kendi müziğimde merkezlendiğini söyledi. “

Leire'nin Van Gogh'un Kulağına Mesajları

Sözleri Benim İsmim Leire ve Van Gogh'un kulağı arasındaki molaya atıfta bulunuyor gibi görünüyor. “Her zaman sırrı sakladığımı düşündün. Ama bana zaman ver. Asla senin olmadığımı göstermek için. Beni değiştiren birini Bscate“, Singa Martnez, olası geri dönüşünden bahsediyor gibi görünüyor Amaia Montero Gruba.

“Sesinizi kullanarak kelimeler çığlık atıyorlar. Özürlerim duyacaklarını hayal ediyorlar. Neredeyse mükemmelken her şeyi kırdın“, Martnez'in grubun çıkışlarında versiyonunu reddettiği başka bir stanza dua edin.

“Sizi şarj etmeleri için kaydoluyorum Çok iyi sakladığın yalanlar? Ama benim adımı bağıracaklar “Leire'nin Van Gogh'un kulağına karşı yüklendiği pistin ayetlerinden bir diğeri.

Yorum ayrıca, harmanlamalarıyla uzlaşabileceği düşüyor. “Acıyor olsa da, o yılları unutmayacağım Ve her zaman bu yere hoş geldiniz, “Yeni single'ında şarkı söylüyor.

İsyanın yeni temasını sundu

Martnez 10 Nisan'da isyana gitti Benim İsmimkonuyu oluşturmaya karar vermemin nedenini açıklamak. “Neden bu duyguyu doğrulayacağım? Her şeyi serbest bırakacağım ve benden daha az kötü olacağım” dedi.

Ben senin ölüünde bok arayabilirsin“Bome.” Şimdi sunduğum şeydim, olacağım çünkü herkes bana aynı şeyi sordu, “dedi turunun birkaç konserini daha önce teyit eden sanatçı.

Benim adım mektubu, Leire Martnez'in şarkısı

Şüpheler Geliyor
Söylemek benim hatamdı.
Sesini kullanarak kelimeler çığlık atıyorlar.
Özürlerim dinleyeceklerini hayal etmek.
Neredeyse mükemmel olduğunda her şeyi kırdın.
Ve sen her şarkının arkasında giyinmiş korkusun.
Her zaman sırrı sakladığımı düşündün.
Ama bana zaman ver.
Bunu göstermek için.

Ben asla senin değildim.
Beni değiştiren birini Bscate.
Zaten bir kez yaptın
Ama T daha fazla saklanamadı
iki yüz ve bir isim.

Kırmak.
Sizi şarj etmek için dnde işareti
çok iyi saklanan yalanlar?
Ama sana ne geri dönecek