Manuel Carrasco, Seville'i daha fazla bir buçuk saatlik bir makroonciente ile devrim yarattı: Ve Vahşi İnsanlar Atur …

NecromanceR

New member
Laura Ramrez / EFE Seville

Güncellenmiş 18 Mayıs 2025 Pazar –
08:44

Birkaç gün önce olduğunu zaten duyurdum, Wild Town bu gece Seville'de eliyle uyandı. Manuel Carrascove bunu ilk temsilcileriyle yaptı, 70.000 kişiden oluşan MS turun başında ona eşlik eden Vahşi tur– Daha beklenen.

Kapılarından beri Yeni Carttuja Stadyumu6: 00'da, albümünün kapağını hatırlayan büyük bir senaryo Vahşi İnsanlar; Başlangıç için tahmini zaman, 10:00 Harita çapraz 2022'de.

Bekliyordu. 22.16'da ışıklar söndü, Huelva'yı Seville'i pirope ettiği bir Sevillana söyleyen Huelva'yı dinlemek için stadyuma değiştirilmiş bir gitar sesi çıktı. Bu beklenmedik başlangıç bir VDEO'ya yol verdi ve Sürekli ritim değişiklikleri ile ışık ve ses gösterisi hangi Vahşi İnsanlar kimseyi kayıtsız bırakmamak.

Nio Charg Bu yeni aşamayı işaretleyen ana unsurlardan biri olan yangının kaçırmadığı randevuyu başlatmak için seçilen şarkıydı; Ondan sonra albümü adlandıran Vahşi İnsanlar Ve iki ilahisinden sonra Anı yaşamak zorundasın Ve Kalp ve Ok.

“Seni seviyorum Seville”

Xavi Torrent

“Sana binlerce şey söyleyebilirim, ama şunu söylemeye başlayacağım: Seni seviyorum,” diye tanımladığı bir şehir için ilk sözleri “Sanatın beşiği ve tanrılar tarafından dokunuldu”. Ne yaptığını merak ediyor “, böylece böyle bir şehir bana hayatımın en mutlu gecelerinden bazılarını yaşadığım böyle bir stadyumda şarkı söyleme fırsatı vermeye devam edecek. İşte hiçbir zaman bir miktar ama kalite meselesi olmadı.”

“Seville, bir meleğin var, ben deniz ve tuzpeter ve vahşi insanlarım” Kendi kendine olmak. Kayıp Rüyalarhayattan yararlanacak bir şarkı, savaşların, doğal afetlerin, krizin … “Önemli olanla bağlantı kurma yeri bulun” Ve sonra, “Kalpsiz kalmadan önce başıma gelen her şeyi anlatacağım” diye başlıyor. Güherçile; Sırpma Durma veya mystica Kimsetamamen teslim edilen bir halktan önce bir GSPEL korosu eşliğinde.

Yüceltmeden duyguya

Manuel Carrasco

Xavi Torrent

Bir kostüm değişikliği, gitarını tekrar almasına hizmet etti ve sadece eşliğinde şarkı söyle Olmuş; Şanslıyımsesi halka verdiği ve daha sonra gözle görülür şekilde heyecanlandığı en çok beklenenlerden biri; Ya da gününde Seville'e yazdığı şarkı.

Yeni albüm şarkıları Benim haysiyetim herhangi biri Prado Müzesi Ben başkalarıyla serpiştiriyordum Artık değilSavaş davullarıGezegensel AşkYaşamak istiyorum Ve Sabah için bilehavai fişek dahil.

Ve AH'den piyanoya, yüceltmenin, maysculas ile duyguya yol verdiği temalarla Aksanım DNA'mVe şimdi herhangi biri Bin savaşın kadını, Ve bundan sonra en çok taşınan şarkılarından bazılarıyla başka bir ritim değişikliği: Var olanYasaklanmış herhangi biri Dans Kraliçesi.

Manuel Carrasco

Xavi Torrent

Ve şarkılar, daha fazla şarkı ve sürpriz; Duygular için birkaç buçuk saat saf görsel -işitsel gösteribirçoğu için, geçmiş ve geleceği karıştırdığı Seville, “Onun Tılsımı” ile Idilini yenilediği çok az şey biliyordu ve hatta Hispalis Şarkıcıları kimlere Manuel Carrasco Sevillian arkadaşlarını yorumlamak için sahneye tırmandım Dans etmek.

Daha fazla olduğu bir konser Manuel Carrasco Asla, daha fazlası Lolo Bu, bir seyirci bir bayılma yaşadığında, halkla etkileşime girdiğinde ve kuzeyden güneye gittiğinde, yavaş yavaş, yavaş yavaş, bunun ruhuyla emprenye edilecek bir senaryoda yuvarlanmaya başlayan bir senaryodan doğuya gittiğinde konseri bile durduramaz. Vahşi İnsanlar.