Moncloa'nın eski çubukları ve 'minis' ve 'denizaltının' kökeni: “İlerleme ilerlemeye gitti. O zaman Polica'nın 'sütü' öğrencileri takip etti” öğrencil

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 9 Şubat 2025 Pazar –
01:55

Tatlar, yılların geçişi ile değişiyor, son zamanlarda Madrid barlarının iç tasarımında ortaya çıkan bir şey. Birçok özel evde de olduğu gibi, minimalizm ve beyaz için tercih, zamanlarda baskın ve neredeyse her yerde bulunmuştur. Bugün kişi bir barda bir şey almayı verdiğinde, yer genellikle bir diş kliniğine veya arkadaşlarla içmek ve sohbet etmek için yerel bir hücreye bir frene benziyor.

Bir bara girdikten sonra, artık sarhoş olup olmayacağını veya diş alıp almayacağını bilmiyor. Bununla birlikte, Aln Da'nın ne olduğunu koruyan tavernalar vardır, bunlarla ilgili statiktir. Benim durumumda, sizi girmeye davet eden bu tür çubuklar, başıma gelen bir şey Pembe çubuksokakta Menndez Valds. Dört duvarı arasında bir şeyler içerken, bana sitenin tarihini anlatmam için sahibi olan Jose ile röportaj yapmamı söyledim.

Konuşmamıza yerin kökenleri hakkında sohbet ederek başladık: “İç Savaştan sonra birçok İspanyolca işe başlamaya çalıştı. Bunlardan biri pembe bardı. Burada babam büyükbabamla birlikte vurguladı. O zamandan beri yeni bir binaydı. Mahalle, bombalar ve önündeki kavga tarafından pratik olarak geri alındı. Üniversite Şehri. Hava ve mekanın merkezinin 1939'da CER'in CRCEL'si tarafından işgal edildiği Antoo. Eskiden bir tramvay geçti ve daha sonra iki katlı bir Autobs olan. Plaza de la Cebada'dan Vena. Princesa Caddesi ile neredeyse köşe Menndez Valds ile sona erdi. Bu 1940 ao bo ve ailem 1946'da L ile yapılacak “.

Contine: “Hilarin Eslava Caddesi 7'de Miguel de Cervantes Okulu'na gittim. Artık mevcut değil, şimdi evler. Savaş sonrası dönemde müşteri küçüktü. Şey 70'e kadar çok yavaş büyüyordu. Plaj ve% 40'ı kasabasına gitti.

O yıllarda çok fazla atmosfer vardı, Jose bana şunları söylüyor: “Bu alan her zaman öğrenci oldu [al estar muy cerca de la Universidad Complutense]. Madrid'e göre, tüm teknik kariyer inceleniyor, bu yüzden Espaa'dan öğrenciler geldi. Her gece bir ve zirveye kadar müşteri vardı. Ama mutlaka öğrenciler değil, komşular. Hayatın durumu farklıydı ”

Bu, doğal olarak, eğlence formlarının zaten azaltılmasından ve çoğu zaman insanların boş zamanlarını cemaat arkadaşları ve diğerleriyle değişerek boş zamanlarını geçirmesinden kaynaklanıyor. Diyelim ki bar, kilise gibi, bütün bir kurumdu.

Komşu bir barda Cleo, büyük cam gemiler ve “sapsız” olan “Minis” de içmeye başlıyorsunuz. Bu 70'lerde “Cleo'ya progre gitti” diyor Jose. O yıllarda grileri görmek nadir değildi. Günlük öğrencileri kovalamak. Cleo ayrıca, birkaç kişi tarafından paylaşılacak bir litre büyük bir fincan olan denizaltına sahipti, içeriği tüketicinin tadına sunuldu. Pembe çubuk tarafından biliniyor Cakabelosbir bierzo şarabı.

Jose'ye insanların daha fazla içip içmediklerini soruyorum: “Daha fazla içiyorlarsa, gerçek … o, işçiler ve diğer işçiler sabahın erken saatlerinde cazalla içiyor. Örneğin Asturias'ta insanlar Pomace hiçbir şey uyandırdı, bu olağan oldu.

Yakındaki bir başka bar, Clebre'nin kan davası olan Moncloa Hosteliydi Juanma KorkunçInsigne Rocker. “Isaac Peral Caddesi'ndeydim, 2. Massart Pizzera [justo al lado del McDonald’s]”Pembeye çok yakın, 1978'de (Madrid'in en eskisi) kurulan kebap evi.

“İlk başta insanlar satın almak konusunda isteksizdi Kebap. 'Bunu yiyor,' Decan. Ama yeni çalıştım. Daha önce bu yer telsiz bir santral vardı. Sokaklarda neredeyse hiç kabin olmadığından, insanların telefonla arayabilmesi için merkezitalar vardı. 'Kabin'e gidiyorsun' … o kebap katlandı ve iyi … kapıdan geçtiğimde insanlar vardı.

O yazarı Düzeylerarası MacarralarMelusina tarafından düzenlendi, [puedes comprar el libro aqu]- MacarrismoAkal tarafından düzenlendi, [puedes comprar el libro aqu]- Ibric MacarrasAkal tarafından düzenlendi, [puedes comprar el libro aqu], Mukus panda'nın gerçek tarihi. [puedes comprar el libro aqu] Ve San Vicente Ferrer 34 [puedes comprar el libro aqu]- Jester: İnternet zamanlarında mizah, sansür ve ideoloji [puedes comprar el libro aqu].