Myke Towers Fighters Madrid: Perreo artık yere kadar değil ve her sunucuya gidiyor

NecromanceR

New member
Yunan mitolojisi, Prometheus erkeklere verene kadar tanrılara ait unsur olarak ateş verdi. Ve neredeyse 30 yüzyıl sonra, Yangın tanrıya ait oldu. Ama şimdi kentsel ve seçilen birkaç kişi arasında Myke Towers. Madrid'deki Movistar Arena'da, şarkıcının ülkemizden başladığı turun ilk parlamasını açtığında, halk zaten tam olarak yanıyordu.

Portorqueño ve çocuklar zaten ritmine yol açmıştı Cesaret Calle 13'ten – 2005 yılında doğan tek kişi, yoldaşlardan gelen ebeveynler olmasına rağmen – ve Daha fazla fotoğraf atmak zorunda kaldım Bad Bunny – Başkentteki konserlerini bekliyor – DJ'i koydu. Işıklar söndü, ilk davullar çaldı ve çığlık San Juan'a duyuldu. Ve Myke Towers'ın ilk sözleri, Farlar gibi tüm cep telefonlarıyla Madrid'in nasıl olduğunu sordu. Muhafaza patlaması.

Sadece 20 dakika içinde şarkıcı -Spotify'a göre 2024'te ülkemizi en çok dinledi – Şovunun bölündüğü sekizlerin ilk iki bloğunu zaten göndermişti. Kulağa hoş geldiler Rahip Ve Yeterlikson iki eserinin isabetlerinden ikisi; VetonlarEladio Carrión ile son işbirliği; çılgın bir potpuri Lala, kız Ve Eğer meydana gelirse, Ve durmadan yuttu İkiz Souls, Açık, Yılın Birkaç, Kırık İlişki Ve Benim kızım

Myke Towers'a hayranlarına birkaç sevgi vermek için zaman verdi – “İspanya'daki bir teyze bana 'ev sahibi, amca' ve” oradaki kadınlar çok aktif “dediğinde ve van cleef ve van cleef ile fişekleri geri döndürdüğünde aşık oluyorum Benden ne istiyorsun, son albümü Lyke Miike. Ve ateşe sarıldı, Madrid tam bir gün olarak Ağustos ayı olarak, çılgınca geçtiler Spor+, trend, o senin değil, kapak Ve Gökyüzü

“Buradaki herkes cep telefonunu açacak Tanrıça halkın onu aldığı. Ve Portarriqueño geri döndü, her bir etkileşimde izleyicileriyle birkaç saniyeden fazla boşa harcamayan: “Orada birçok etek görüyorum.” Çünkü burada ya sahnede olan kimse konuşmaya gelmemişti. Amaç Madrid'i yakmaktı Ve böylece Portarriqueño'nun stilini dikkate almadan, Latin Ballad'ın en saf tuzağa çıktığı her vuruşa gitti.

Dört dakikadan daha kısa bir sürede, elbette ateş ve pirotekniklerle, bir karışıklık Los Bo, MIB Ve Börek Ve ön sıradaki bir çocuğa mucizeden okuduğu bir afişle tırmandı – “hayalim şarkı söylemek Şimdi bana bak. ” Ya yapsaydı, sanatçının kendisinden bile daha hızlı. İnsanların sahneden geçen anıydı çünkü diğer iki kızın ses çıkarırken minimolleri vardı Sokak beni ararsa. Ve hemen, patlama hype ile geçtiler Sokak beni ararsa Ve Yeni dönem Konserin ilk saatini tamamlamak için.

Hız buydu Portarriqueño'nun sözleri bile anlaşılamadı O iki dans şarkısından önce Plaj Ve Deney Ve bu, altı şarkının tüketildiği şovun altıncı bloğuna yol açtı -Aabın bebeğim Ve Bana bakma şeklin Dahil- alevlerle aynı hızda.

Böylece Porto Riko, bir konserin kapanmasına odaklanıyordu. Yaklaşık 100 dakika içinde 50 temayı yoğunlaştırdı – Her bir müdahalede sadece kadınlara yönelik olan her biri için ortalama iki dakikalık ve halktan 10'dan fazla kişi, Movistar Aren'de bulunanların büyük bir çoğunluğu Başka bir gece, merak da DeGenere herhangi biri İngiliz plajı -Şiddetli sesi hoparlörler tarafından yankılanan Quevedo ile paylaştığı hitak. Mola yok, saf ateş yok. Gerçek ve mecazi.

Ve tüm bunlardan sonra, Porto Riko seçeneği hala Madrid'de – bu Çarşamba'nın tekrarladığı – son bir yangın üretmek için tutuldu. Etek. Her “o güzel kaldığınız küçük etek” desibel ve notlar yükselirken, toplar konfeti serbest bıraktı. Ve ortada, Myke Towers, zaten bir t -shirt olmadan. Ateş Tanrısı