Nunuka, 35 hindi için Gürcü mutfağı

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 16 Mayıs 2025 Cuma –
00:06

Üniversitede, sürprizimiz olarak yapılan bir arkadaşımız var Ortodoks (Küçükdeki bazı kataller gibi Francisco) Ve görünüşe göre bir “Buessima ailesinden” olan bir Gürcü makinesiyle evlendi – bu, ama “çok gelenekselnal “.

İş için gidemedim ama arkadaşlarım bir Tiflis'te çok ciddi düğünsadece izin verdiklerinde içmenize izin veren ve size söylemek gibi gözlerinize bakmanıza izin veren birçok papa: “Günahkar, günahkar”. (Şafakta, Pach'ın odalarından biri olan arkadaşımız için kötü alamet, Küçük Kuşlar).

Gürcistan hakkında bu birkaç referansla (aynı zamanda Stalin'in doğum yeriydi), birkaç hafta önce yemeğe gittim Nunuka (Libertad, 13), Gürcü restoranı nedir – diyorlar Bistrot– Madrid'in merkezinde. Sahibi Nino Kiltava da sahibi Persimmon'sbu tür bir mutfağın belirli bir gücünü kanıtlar. Ne düşüneceğimi görmezden geliyorum Arcadi Bölgenin gastronomisi.

Ve Gürcistan'da ne yenir? Görünüşe göre, en çok TPICO Khachapurikenarları bir fondü gibi ıslatmak için kırılmış erimiş peynirle doldurulmuş bir ekmek. (LLO içeri Beker, 6). Buna ek olarak, ısırmayı bir Gorduno Pree'ye dönüştüren bir yumurta taşıdı, ancak böyle bir kompozisyon öncülüyle aksi takdirde olamadığı için çok iyi ve rahatlatıcıydı. Özellikle benim durumumda olduğu gibi, bir Gürcü Bira (Onlar litre, ancak alkolik hizmetiniz yoksa hemen sıcak kalır). Belki de bu yüzden onlara bir kova ile hizmet etmelidirler.

Ayrıca iyi Khinkhaliset suyu ve kıyılmış et (ayrıca mantar ve mantarlar ve mantar ve Ricotta). Onlar iyiydiler ve o zamana kadar beni bir Gürcü Beyaz Şarap İspanyol damak için tatlı bir kabuk olmasına rağmen bu fena değildi. Fiş ve baharatlı rbano soslu pancar carpaccio istiyoruz ve bitirmek, Ojakhuripatates ve oldukça apaada soslu kavrulmuş ibric kalem oldu. Biz pirinç (Barkani tarxunis shilit) ile bir kuzu paleti istiyordu, ama 50 Euro maliyeti.

Festn kişi başı 35 avroya çıktı. Kürklü bir fena çıkıyoruz, ancak Gürcü mutfağını denemeyi seviyoruz. Arkadaşıma çok fazla değil. Şimdi Musk'un fiziksel zıttı olan bir Güney Afrikalı ile.