Polis, Madrid'de üç kişiye yanıcı sıvı sıkarak ateşe veren kişiyi arıyor

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 7 Temmuz 2024 Pazar –
13:14


Madrid Belediye Polisi, dün gece üzerine yanıcı sıvı sıkan 40'lı yaşlarındaki Dominikli bir adamı arıyor. Renfe istasyonunun önünde üç Ekvadorlu insan Polis kaynaklarının bildirdiğine göre Puente de Vallecas'ın Entrevas mahallesinden.

Olaylar dün akşam saat 21.30 sıralarında Carlos Arioles Caddesi 32 numarada meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle bir adam bu üç kişiye sıvı sıktı ve Çakmakla ateşe verdim. Etkilenen kişilerden biri bu kişiyi tanıyordu çünkü onu istasyon civarında görmüştü.

Acil servislerden gelen ihbarın ardından Samur-Sivil Koruma sağlık görevlileri, tamamı Ekvadorlu olan 45 ila 50 yaşları arasındaki yaralılara yanık tedavisi uyguladı. En ciddi hastanın vücudunun %20'sinden biraz fazlasında ikinci derece yanıklar vardı. (koltuk altı, sırt ve sol ön kol), durumu ciddi olarak La Paz'ın Yanık Birimi'ne önceden haber verilmesi kaydıyla nakledilecek.

Diğer ikisi ise hafif yaralandı. Biri vücut yüzeyinin (sağ kol) %4'ünde, diğeri ise gözünde ikinci derece yanıklar oluştu. Başkentteki Gregorio Maran Hastanesine nakledildiler.