Pop'un bir sonraki kraliçesi Julieta: “Senseal ve hipnotize hissediyorum, kadınların bizi cinselliğimizden uygun hale getirmesi önemlidir”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 26 Mayıs 2025 Pazartesi –
14:11

Julieta (Barcelona, 2001) Bir hedefi var: Ulusal Pop'un bir sonraki divası olmak. Ve oraya doğru ATR'lere bakmadan adımlar atıyor. Katalan, temsilcisi, bir makyaj sanatçısı ve bir kuaför eşliğinde onu taşıyan basın ajansında Madrid'in merkezinde yer alıyor. Fotoğraflar çekilmeden önce, Mousenses pazarının terasında, saçlara bazı tirabuzonlar dikilir, bir makyaj rötuşları ve oturum görünümünün tepesi değiştirilir. Sadece üç yıl önce bu yirmi müzik için mühendislik çalışmalarını terk etti ve şimdi Sony'nin imzaladığı sanatçılardan biri Geleceğe bir göz ile.

Çünkü yeni Katalan kentsel sahnesinin pop referansı olduktan sonra – Pati BandJulieta Daha fazlasını istiyor. VE 23ikinci stüdyo albümü ve birincisi ile birincisi, bu sıçramayı ulusal bölgenin geri kalanına yapmak için VA. Ben onu kırmak ve bundan faydalanarak. Bazen çok fırlatıldığımı düşündüm, ama yavaşlamanın benimle gitmediği, ben her zaman bir Palanteneredeyse çocukça bir tatlılıkla tezat oluşturan bir kararlılıkla bu belirgin Katalan aksanıyla noktalar.

Tam olarak bu onun yeni lbumuna gidiyor. O çocukların tarafını kırmak, ilk sevgiyi ve sonsuzluk fikrini gömmek, arkadaşlıkların yetişkin haline geldikçe değiştiğini anlamak. Ben çok nostlgic ve melankolik bir insanım, vedalardan ve m'den gelebilecek yeni versiyonlardan korkuyorum. Sadece bu hikayeler fikrine veda etmem gerekiyordu, romantik sevgi ve dostlukla ilişkimi sonsuza dek söktüm. Julieta, enstitüde sevdiği çocuk için arkadaşlarının kollarında ağlamayı bıraktı ve artık aşık olmayan veya unutması gereken bir aşk tarafından kontrol edilmesine izin veren bir kurt haline geldi. Şimdi şehvetli, hipnotize edici bir kadın hissediyorum, ama müziğimde göstermediğim bir şeydi. M için, kadın duygusallığı bana çok ilham veriyor ve kadınların cinselliğimize uygun olmaya başlaması çok önemli. Aktif kısım olduğumuz fikrini seviyorum. Her zaman çok oldum TIR Palante Bu anlamda ve onu yansıtmayı seviyorum.

Bu değişiklik, albümüne eşlik eden Ah'den 23 yılda meydana geldi. M beni işaretleyen bir çağ oldu, zamanın geçişi hakkında çok şey yansıttım ve sonsuza dek olduklarını düşündüğüm şeylere veda etmem gerekiyordu. Ve bunu profesyonel büyüme sürecinde yaptı. 2022'de kariyeri için gerçekten apostat olan Chavala, CER 2024, İspanya'da, özellikle Catalua'da 56 bowling ile ve 2025'te onu güçlendirmeyi ve büyümeye devam etmeyi amaçlıyor. Bu son üç yıl çok çılgındı, duygular vurdu ve çok fazla adrenalin var. Tahmin ettiğiniz gibi hayattaki hiçbir şeyin olmadığını kabul etmeyi öğrendim. Arkadaşlarım bana 80 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip olduğumu söylüyor, hayatla her zaman çok ciddi bir ilişkim oldu.

Dande yaşınız için bu olgunluk çıkıyor mu?
Bu dünyada ya da cılız Rapid'de ya da muazzam bir ev sahibi koydunuz. Kısa sürede duygu düzeyinde birçok şey yaşarsınız. Bir yıl önce yaşadığım tüm duygular, şimdi onları bir ay içinde yaşıyorum. Üç yıl geçti ve duymadım. On yılın içerik düzeyinde geçtiğini hissediyorum, bana geçen yıl yaptığımı soruyorsunuz ve hatırlayamıyorum.
Neden? Sizi bu duruma götüren nedir?
Tencereyi terk etmemeniz için yere gitmek ve sakin olmak için çaba sarf etmelisiniz. Başladığımda fark ettim. Her zaman biraz deli oldum, ama bu olumlu bir şey eklemedi, daha çılgınım. Benim asıl sorunum, adrenaline bağımlılığım olması, yaşamın herhangi bir alanında, sahnede olduğum gibi aşırı bir yoğunluk hissetmek istiyorum. Barış bulmaya çalışmak çok zordu çünkü bu bağımlılık her şeyi istila etti. Partiler hakkında konuşmuyorum, uyuşturucu bana … Sadece aşırı olduğunu hissettiğim her şeye ihtiyacım vardı.
Albümün ilk üçte ikisi, romantik aşkı sökmek için neredeyse bir CMO kılavuzu.
İlk aşk için çok önemli, bunu savunuyorum İlk aşk asla ölmez. Mola verene kadar sevginin sonsuza kadar olacağı kör bir inancım oldu. Ölümcül hissediyorum, bunun gerçeklikle bir mola olduğunu hissediyorum. Romantik aşka tamamen inanıyorum, ama bazı boşluklar bulmaya başladım.
Ve yine de, yalnızlığa büyük önem verdiğini söylemek için birkaç kez duydum.
Yalnız olmaktan gerçekten zevk alıyorum, iç dünyamı seviyorum. Çalışmada bana daha fazla insana mal oluyor ve aynı şeyi yazarken. İyi müzik yapmak için en manevi tarafımla iyi bir ilişkim olması gerekiyor. Bu çalışma ile eskisinden çok kez yalnız bulduğum doğrudur, ama hoşuma gidiyor, ilham verici görünüyor.
Neden bu albümdeki sondan kendinizi maruz bırakmanız gerektiğine ihtiyacınız var?
Her zaman çok otobiyografik oldum, ama bu albümle daha fazla ve ilk kez çıkmadan önce biraz daha fazla korkum vardı. Çünkü kendimi açığa çıkardığımın farkındayım ve eleştirel aldığınızda bu daha fazla acıtıyor. Kritik ya da bir görüş için beni etkilemeyin, ancak gerçekten mo ve derinse beni etkiler. Eleştirinin nasıl getirileceğini bilmek, bu meslekte zihinsel olarak daha fazla çaba gerektiren şeylerden biridir ve olan şeylerden biridir.

Albümünüzde bazı ızdıraplar, büyümek için sezgidir.
Kendimi yaşlandırmayı sevmiyorum, hiçbir şey gibi hissetmiyorum. Sadece 24 yaşına girdim ve çiziyorum. Çok endişeliyim ve sadece bittikleri kaygı nedeniyle harika anları sabote ediyorum. Şimdi şimdiki zamanda daha fazla yaşamaya çalışıyorum ama çok fazla fomom var [miedo a estar ausente, por sus siglas en ingls] Bu ölümcül oldu. Ben çok ağırım, her zaman bir şeyler yaşamak için hevesliyim. Geceleri bir gece, örneğin, insanların bir barda olduğunu düşünerek evde olduğum için kızgınım … zaten üstesinden gelin.
Çoğunlukla Barselona'da olan Julieta fenomenini nasıl taşıyorsunuz?
Bu anlamda baskı hissettim çünkü herkesin sahip olduğum tüm yüzleri anlayıp anlayamayacağını bilmiyorum: biri daha çok Popstar, ama aynı zamanda indie şarkıcı -songwriter da var. Hiçbir şeyden vazgeçmek istemiyorum, bir konu yaptığım için birçok beklentinin olduğunu fark ediyorum ana akım Tampon onu petar etmek için ama ben o zihniyetle gitmiyorum.
Xito sizin için nedir?
Şu anda sakin olmak ve iyi bir sanatçı olmak, beni temsil eden bir şey yapmak. Embe çok fazla düşünmediğinde, sadece yaptığı temayı almayı düşündüm. Şimdi iyi şarkı söylemek istiyorum, iyi olmak icracıtutarlı görsel -işitsel parçalar yapın. Çok fazla ambiyansım var, Palau Sant Jordi'yi dolduran bir konser vermeyi düşünüyorum ve bu bir rüya, ama M, acımasız bir manzara kurmak için nasıl para keyfini çıkaracağım. Egosta oldum
Büyük bir discogricca ile imza Sony bu beklentileri nasıl daha fazla yapar? Ve bu acı mı üretiyor?
Firma yaptığımda şirket seviyesinde olmam, profesyonel olmam, iyi çalışmam gerektiğini düşündüm … Bu baskıyı yaşadım. Ama sadece ticari müzik yapmak için büyük bir tane ile imzalayan insanlar var. Birçok taraftar bu korkuya, değişmek için, ama ben çok netleştirdim ve bunun çok fazla sayının ya da ağlara girmek değil, sanatsal olarak hırslı bir şey yapmak için olduğu için.
Bu, hayranlarınızı değiştirmek anlamına mı geliyor?
S, elbette, bu korkuyu yaşadım. İmzalamak biraz zaman alıyorum, insanların bu kararı almaları için ne aldıkları için çok zamanım var. Bu yüzden korkuyordum, ama Confi'yi sağlamadığımda olmayacağımı, beni değiştirmeyeceklerdi. Ticari müziği seviyorum ve ana akım ürünler bana daha fazla görünüyor, hiçbir zamanda olmak istemediğimi söylemiyorum. Projemin ticari bir noktaya sahip olması, ancak Büyük Pop'tan biri etrafında birçok alan olması ve her şeyin farkında olamamanızdır, kontrolünüz olamaz. Ve sonunda iyi olursun icracı Ya da sadece Ah ve koşan iyi bir şarkıcı. Sanırım iyi vakit geçirmezdim çünkü süreçten hoşlanıyorum.
Charli XCX, Lady Gaga, Kylie Minogue … Tüm bunlar belirttiğiniz referanslar. Bu diva profili Julieta olmak isteyen profili mi?
Charlie ile çok özdeşleşmiş hissediyorum çünkü o dalgıç ve popstar noktasına sahip ama kişisel ve çökmekte olan bir noktadan. Olmak istiyorum çünkü bence genç bir kız olmanın ne olduğunu çok iyi tasvir ediyor. Bir şey değişiyor, ama müzik dünyasının her zaman aynı Cynon'ları nasıl teşvik edeceğini düşünüyor. Biraz sökmüş olabiliriz, çok ciddiye almıyoruz, çünkü bu baskıyı hissetmiyorum. Ayrıca görmüyorum ve konu olabilir. Ama bir performans oluşturmak için bir sahneye gidiyorum ve zevk için varım, çünkü bana komik geliyor
Neden bu ulusal sıçramada Albümünüzün iyi bir bölümünü Katalan'da tutmaya karar verdiniz?
Katalan kimliğimin bir parçası, her zaman iki dilde doğal olarak müzik yaptım. Evimde her zaman Katalan ve İspanyolca konuştum. Bunu düşünmedim bile. M'nin o kısmından vazgeçmem pahalı olurdu, çok üzgün olacağım. İnsanlar bunun stratejik bir şey olduğunu düşünüyor ama gerçekten düşünülüyor.