Shannen Doherty, Alain Delon, Olivia Hussey, Tony Todd … In Memoriam de los Oscar'da anlaşılmaz bir şekilde unutuldu

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 4 Mart 2025 Salı –
20:48

Oscar Ödülleri'nin 97. baskısı, her yıl gibi, bazı film endüstrisi figürlerinden bazılarını hatırlamak için bir anı adadı Son on iki ay boyunca ölen. Birkaç isim haraçtan dikkat çekici bir şekilde unutulurken, ölümü bilinen Gene Hackman'ın Sadece birkaç gün önceEuropa Press, özellikle Gala Memoriam'da belirtildi.

“Bu hafta topluluğumuz bir dev kaybetti ve sevgili bir arkadaşım Gene Hackman'ı kaybettim,” konuşması başladı Morgan Freemantören anılarını sunmaktan sorumlu. “Gene ile iki filmde çalışmaktan zevk aldım, 'affetmeden' ve 'şüphe altında'. Bir zamanlar onunla bir sahne paylaşan herkes gibi, onun cömert bir tercüman ve hediyeleri herkesin işini gündeme getiren bir adam olduğunu öğrendim.” Dedi.

“İki Oscar aldı, ancak bundan daha önemli olan, dünyadaki sinema severlerin kalbini kazandı,” dedi tercüman, arkadaşının ve mesleğinin ortağının miras hakkında yorum yaptığını da hatırlayarak. Böylece, Freeman'a göre Hackman, bıraktığı mirası düşünmediğini söyledi, ancak “iyi bir iş yapmaya” çalışan biri olarak hatırlanmayı umuyordu. “Sanırım bunu hatırlatacağını ve çok daha fazlasını hatırlatacağını söylediğimde herkesin adı hakkında konuşuyorum. Huzur içinde yat, arkadaşım“Aktör sona erdi ve geçen yıl sektörde öldürülenlerin anısına geleneksel videoya yol açtı.

İle başlayarak Maggie SmithHatıra Meclisi, diğer birçok sanatçıyı içeriyordu, örneğin Gena Rowlands, John Amos, Louis Gossett, Jr., James Earl Jones veya Donald Sutherlandyukarıda belirtilen Hackman'a ek olarak. Mutisyenlerde her zaman devamsızlık olmasına rağmen, endüstrinin ölen tümlerinden bahsetmek neredeyse imkansız olacağından, bu baskının bir kısmı özellikle şaşırtıcıydı.

Böylece, haraçta, aktörler Shannen Doherty (Yaşam hissi, perili), Silvia Pinal (Viridiana, yok edici melek), Alain Delon (El Gatopardo, Rocco ve kardeşleri), Olivia Hussey (Romeo ve Julieta, Kara Noel), Bernard Hill (Yüzüklerin Efendisi, Titanic), Michelle Trachtenberg (Buffy, vampir avı, Gossip Girl) veya Tony Todd (Candyman, Karga).

Doherty durumunda yokluğu, esas olarak bilinmesi gerçeğiyle açıklanır. Televizyondaki makaleleri için Ve bu nedenle, Emmys'de onurlandırılmıştır, diğerlerinin net bir gerekçesi yoktur, ötesinde tüm ölenlerin atanamaz. Trachtenberg'e gelince, Doherty gibi, esas olarak serideki çalışmaları ile bilinmesine rağmen, önemli bir film turu vardı. Aktrisin ölümü hakkındaki haberler, Hackman'dan önce bir gün önce duyuruldu, bu yüzden zamanın marjını dikkate alarak daha fazla bahsetmediği gerçeği.