Tetun ilçesinde bir evi soyan üç kişi suçüstü yakalandı

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 15 Nisan 2024 Pazartesi –
00:59


Ulusal Polis ve Belediye Polisi ajanları, geçtiğimiz 5 Nisan Cuma günü Madrid'in Tetun semtinde Arroyo Caddesi'nin köşesindeki Alfalfa Caddesi'nde bulunan bir eve girmeye çalışan üç kişiyi tutukladı. Tutuklular arasında 43 yaşında bir erkek, 33 yaşında bir erkek ve 20 yaşında bir genç adam var.. Polis kaynaklarına göre, bunlardan ikisi İspanyol ve aynı aileden olup Los Barrul klanına mensuptur. Diğeri ise Mağrip.

Ajanlar, birkaç adamın bir evin parmaklıklarını hidrolik krikoyla kırmaya çalıştığını gördüklerinde birkaç komşu tarafından uyarıldı. Saldırıya uğrayan evin penceresinin demirleri zaten kırılmıştı, pencere kırık bir camla kaldırılmıştı ve kan izleri vardı.

Belediye polisi olay yerine gitti ve iki adamın Barakaldo Caddesi'ne doğru koştuğunu gördü. Sürücü koltuğunda kendilerini bekleyen bir adamın bulunduğu otomobile binen şüphelilerin ardından olay yerinden ayrıldılar. Ayrılmak üzereyken belediye zabıtası tarafından yakalandılar.

Üstlerini aradıklarında, üç adamdan biri olan 20 yaşındaki genç adamın sağ elinde kanayan bir yara olduğunu ve cebinde yine kan izleri olan bir tornavida taşıdığını gördüler. Ajanlar bagajda bir hava pompası, bir soğuk kesici, cep telefonları, pense, tornavidalar ve metal kapıları ve kilitleri patlatmak ve araç katalizörlerini çalmak için kullanılan hidrolik krikolar buldular. Ayrıca sürücünün çok sayıda narkotik madde taşıdığı ve kendi adına olmayan banka kartları.

Üç adam, Alfalfa Caddesi'ndeki evde zorla soygun suçundan tutuklandı ve Polis, o sırada Madrid dışında bulunan evin kiracısını buldu. Şimdi, Başkentin kuzeyindeki ev, araç ve iş yerlerinde meydana gelen soygunlara daha fazla karışıp karışmadıkları araştırılıyor.