You First, futbolcu temsilcilik şirketi A-Group ile birleşmesinin ardından Belçika'ya ayak bastı

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 13 Nisan 2024 Cumartesi –
15:34


Futbolcu temsilciliği şirketi Bir grupAnvers merkezli , katıldı Önce senspor ve eğlence alanlarında yeteneklerin temsili ve Avrupa pazarında genişlemeye olanak sağlayacak bir hareketi temsil eden marka hizmetleri konusunda uzmanlaşmış küresel bir ajanstır.

Şu anda You First, piyasa değerine göre İspanya'nın bir numaralı ajansıdır ve en iyi 10 Forbes'a göre dünyanın en önemli spor ajanslarından biri olarak, ana futbolcu temsilcilik şirketlerinden biri olarak öne çıkıyor. “Kuşkusuz, Belçika ve Hollanda'da bir ofise sahip olabilmek, başka bir stratejik nokta kurmamıza, oyuncularımıza büyük fırsatlar sunan yeni bir pazar açmamıza olanak tanıyor” diyor. Pelayo GarciaÖnce Sen Uluslararası Futbol Direktörü.

A-Group, Tom de Mul ve Yama Sharifi liderliğinde sekiz yıldan fazla deneyime sahip olup, diğerlerinin yanı sıra Belçika, Hollanda, Almanya ve İtalya'daki ana profesyonel liglerde geniş bir müşteri portföyünü yönetmektedir.

A-Group'un yöneticisi Tom de Mul, You First'ün gelişiyle “daha fazla pazar açabileceğimize ve temsil ettiğimiz oyuncular ve antrenörler için daha fazla fırsat yaratabileceğimize” inanıyor. A-Group yöneticisi Yama Sharifi'nin de onayladığı gibi eski zamanların özüne sahip yeni bir dönem: “Günlük iletişimde müşterilerimiz için her şey aynı olacak, ancak bu daha da büyük şeylere ulaşmak için ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır onlar için eskisinden daha.”

Alman ve Avusturya futbol pazarlarının önde gelen ajanslarından biri olan Grass Is Green'in çoğunluk hissesinin iki yıldan kısa bir süre önce satın alınması, You First'ün büyüme gidişatını destekledi. A-Group'un entegrasyonuyla You First, artık 500'den fazla futbolcudan oluşan bir portföyü yöneterek Orta Avrupa futbol pazarındaki liderliğini pekiştiriyor.

You First CEO'su Juan Asa, “Bu anlaşma, şirketimizin yetenek temsilinde küresel lider olmaya devam etme stratejisinin anahtarıdır” diye anımsıyor.