Dünyanın klasik kompozisyonunun “lanetine” sona eren “stratosferik” müzik dahileri: “Madrid, koro ile büyük bir orkestra ve 'yeni lavapiés' Barberillo

NecromanceR

New member
Kariyeri, “burada baharatlı, başka bir baharatlı” ve “Sabırla Çalışma ve Çalışma” ile hedefleri yenmeyi başaran arka plan koridorunun paradigmasıdır. Ve karşı tahminlere rağmen. Çünkü “İspanya'da kompozisyondan yaşamak neredeyse imkansız. Ve her yerde, bu bir İspanyol laneti değil ”diye vurguluyor İsrail López Estelche (Cantabria, 1983). Bölümün bu bölümünde bile, bu besteci ve öğretmen Reina Sofía Madrid Yüksek Okulu“Stratosferik” dahiler çalışmada, başka bir Plusmarca ulaştı: Parçasının galası Natürmort Madrid'in ulusal oditoryumunda, Ulusal Orkestra ve Koro (OCNE).

Önümüzdeki Pazar, yönetmenin batonunun altında ses çıkaracak Iván López Reynoso ve Ocne üyeleri tarafından bir ton üçlüsüne önemli bir vurgu yaparak yorumlandı: Koronun 80 sesi, çünkü Cantabrian bestecinin kendisi, “yarı bariton” tonu ile mercanların bir parçası olmuştur ve orkestranın kendisine, “ideal ve aile enstrümanı” nın yanı sıra, “ideal ve aile enstrümanı” nın yanı sıra, bu tür bir ideal ve aile enstrümanıdır. Antonio Martín, Juanjo Guillem Ve Rafael Gálvezbu son ikisinin çağdaş grubunda da çalıştığı ulusal oluşumdaki solo perküsyoncular NeoPercusion. Gran Madrid ile yaptığı röportajda, “Bir makaleyi ayarlıyorum ve bence çok özel bir karışım elde edildi, bu da iyi çalışıyor” diyor. Yani, sağlıyoruz, başka bir kilometre taşını yerine getirdi.

İhmal edilemez bir şey yok, çünkü İsrail López Estelche'nin vurguladığı gibi, şu anki dönem Bach, Mozart, Beethoven ve diğerleri değil İsmos Avrupa kültürünü puanlarıyla yapılandıran klasikler. Adım adım, INAEM, CNDM, SGAE veya Castilla Y León (Oscyl) senfonisi ve Asturias (OSPA) prensliği gibi diğer prestijli varlıkların isteği üzerine bestelenmiştir ve BBVA Vakfı veya Sgae ve Cndm ile ayırt edilmiştir.

Bu doktor da ergenliğe kadar mesleğini “13-14 yıl, oldukça geç” olarak keşfetmedi. Evde, duyulan an –“Annem Rocío Jurado'yu sevdi”– ve daha sonra piyano ve perküsyon çalışmasında “daha ciddiye” dalmadı ve zaten bir gençlik grubunda, “kusursuz karar” ve müzik için “açığa çıkmış bir ivme” ile başladı.

Her ne kadar yaklaşık 12 yıl öncesine kadar kompozisyon sanatını tercih etmedi. “Oviedo Üniversitesi'nde tezle birlikteyken ne istediğimi anladım.” Sonra, OSPA'dan aldığı ödülle, bu yeteneğin de kandan geçtiğini keşfetti. «Teyzem bana büyükbabasının kucağında, büyük büyükbabamda 5 yıl oturmaktan anıları olduğunu ve çift bas çaldığını söyledi. “Ve bunu şimdi buldum mu?” söz konusu. Onunla temasım yoktu. Ama hatırlıyorum, çocukken finalleri sevmediğim reklam melodilerine değiştirdim.

Şimdi kendi eserlerini tam olarak yaratıyor ve aynı zamanda yorumlanıyor Meksika, ABD herhangi biri Fransaaltıncı yılını Plaza de Oriente'nin prestijli konservatuarında kutlarken kutlarken. Oradan, müzikal öğretim ve teknik seçkinlerinden – “Tüm öğrenciler burslar, vurgulamak istiyorum” diye ekliyorlar – çıkıyorlar Berlin Filarmoni'nin gelecekteki üyeleri veya sadece yirmi yıl olan çiftler orkestraları. «Gerçek bir lüks, orada çalışmak için bir ayrıcalık. Bu harika bir şey ”diye değer veriyor. Her ne kadar, 8 yıl ve mesleki taahhütlerine göre, ailesinin ikamet ettiği Madrid ve Ponferrada arasında yaşıyor.

Ve daha fazlası için hala zaman alıyor: Bir operanın detaylandırılmasısoylulaştırma ile ilgilenecek bir sonraki projesi veya kısa bir sorudan sonra Musar Madrid'e: «Büyük bir orkestra gibi geliyor, nedenini bilmiyorum ama dini. Ve Zarzuela'ya. Yeni bir şey düşünmemiz gerekecekti Lavapiés Barberillo». Sonraki kilometre taşları.

– Diğerleri arasında David Del Puerto ve Luis de Pablo ile kuruldu.

– Gençlik Çoğul Besteciler Ödülleri 2015'i kazandı.

– Repertuarınızın yaklaşık yirmi eseri var.