Lola Herrera: “Kadınlar neden oy veriyor? Kendi haklarına karşı kendilerine karşı oy kullanıyorlar”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 3 Nisan 2025 Perşembe –
10:34

Dilinde hiç saç yoktu, ancak Çarşamba gecesi tesadüf en politik tarafını ateşledi Lola Herrera. 90 yaşında olmak üzere olan deneyimli aktris 24 saat içinde gece ile ilgili RTVE Sunmak için Mekke'ye YolBellas Artes Tiyatrosu'nda rol alan ve bunu zaten sabahları, onu almış olan aşırı haklara karşı bir iddiayı telaffuz etti. Trend konusu.

“Gerçek bir hikaye olan ve yaşadığı kayıp insanlarda hayatını az ya da çok imkansız kılan bir Güney Afrikalı heykeltıraşın hikayesi.” “Özgürlükten bahsediyor. Kendini olmak istemek, savaşmak, vermemek Tiyatrodan yaşlılık hakkında konuşmakla ilgileniyordum çünkü marjinalleştik, yaşlıyız

Olmasına rağmen, kendisi, yaşlı bir insan muazzam derecede aktif, Lola Herrera Ona göre, yaşlılarını hor gören bir toplumda çağdaşlarının muamelesini eleştirmede eksik değildi. “Oldukça büyük bir düşünce var ve bu bana ruhumu veriyor, çünkü hayatımın büyük bir kısmını büyüklerime, dünyanın tüm sevgisiyle adamıştım ve bence, yaşam kavramının kayıplarıyla bile, sorunlarla bile dikkat çektiğimiz bir yol yaptığımızı …” diye tartıştım. “Bizi hor görmeyen, bizi içerençünkü bizi biraz zorlayıp yok edip etmediklerini görmek için bizi bir uçurumun kenarına koyuyorlar. “

Sahnede bir ömür boyu incelemede, Lola Herrera Onun görüşüne göre yaralanan ancak hiç ölü olmayan kapalı bir tiyatro savunması yaptı. “O, kötü aşamalardan geçen, işler karmaşık çünkü yeni şeyler ortaya çıkıyor ve insanlar onlardan uzaklaşıyor, ancak Tiyatro asla ölmeyecek“Dedi.” Sağlıksız zaman geçirecek bir hasta olacak, ama her zaman buna geri dönmelisiniz, çünkü canlı ve doğrudan bir şey görmek istiyorsanız bir tiyatroya gidip koltukta oturmanız, siteye çıkmanız, girişi almanız, perdenin kalkmasını ve sonra kancaya girmeniz ve hikayeye girmeniz gerekir. Bu harika. “

Sahnede tiyatroya aşık oldu. Çocukken yanılsaması spiker olacaktı. Sadece bir gençken radyo valladolidine başladı, ancak teşhis edilen bir disleksi nedeniyle kötü okudu, “O zaman almadı.” Bir gün, bir reklam kama, oyulmuş bir şirketi nohutlarla karıştırdı ve radyo kariyerine son verdi. Valladolid'den ayrılmak istedi, bu yüzden geldi Radyo MadridYazarlar Tablosu Direktörü Antonio Calderón ile röportaj yaptı ve “Büyük kapıdan” girildi. “15 gün sonra zaten kahramanlar yapıyordum,” diye hatırladı.

Şans röportajı istedi Xavier Fortes ile Lola Herrera Sadece ABD Başkanı'nın yeni tarife politikasının tartışmalı açıklamasından gerçekleşti, Donald Trump. “Bu adam bana bir dehşet geliyor, korktu”dedi Lola Herrera. “Benim için bu gerileme hayal edilemezdi, her zaman olduğu gibi çelişkili alanlar olacağını düşündüm, ama bu son zamanlarda korkunç şeyler yaşıyoruz. Bu bir şaka değil, her şey çok çirkin geliyor ve çok yeni bir çirkinlik, çok agresif. 90 yaşında olmaktan mutluluk duyuyorum. 90 yaşında olmaktan çok memnunum.

İspanya'ya geri dönün ve gerçekten dehşet verici, haklı popülizmlerin varlığının ötesinde, dünya çapında etkili popülaritesidir. Lola Herrera Bir soru soruldu: “Kadınlar neden Vox? Bundan ne yararlanacaklar?”. Ve kendisi, “Kendilerine karşı, kendi haklarına karşı oy veriyorlar. Genelleştirilmiş, korkutucu sayılarla desteklenen, olası savunma olmayan durumları destekleyen bu istismar sistemi.”