Madrid, Bad Gyal 'reinona'nın ayaklarının dibinde

NecromanceR

New member
Bunu söylemek Kötü Gyal Dün gece Madrid'de parti vermiştim, bu yetersiz bir ifade. Şarkıcı, şehirli inancını dizginsiz bir şekilde sergileyerek eski Palacio de los Deportes'u bir saat 45 dakika boyunca havaya uçurdu ve herkese şüphesiz Perreo'nun kraliçesi olduğunu gösterdi. otomatik ayarlama. Dünya turunun beşinci ve altıncı durakları olan Bogotá ve Mexico City'de göz kamaştırdıktan sonra, bu Pazar da konser vereceği başkente geldi. La Joia 24 Karat Turu.

“Başlangıçtan beri tam dolu, tam dolu, tam dolu“Katalanca, ilk şarkıdan son şarkıya kadar twerk yapmayı bırakmayan izleyici kitlesinin hezeyanına haykırdı. Ve öyle de oldu. Müstehcen sözler, twerk yapmak ve bir süreliğine bol miktarda parıltı ayarlamak Trap, reggaeton ve dancehall'u karıştıran 37 şarkıdan oluşan bir liste.

Şununla başladı: Hareket etmeyenbunu takiben Bu kıçı kaybettim Ve Karmikaiçinde karışık üç şarkıdan oluşan, bunlardan birkaçı sırasında Göstermek. 15.000'den fazla katılımcı bağırmaya başladığında, tanıtım iki saniyeden fazla oynamamıştı bile. “Hareket ettirdiğim sürece uçup giderim”. Ve orada durmadı. İkinci koro geldiğinde Alba Farelo Solé (Bad Gyal'in gerçek adı) kalçasını sallayıp dansçılarından birinin üzerinde kalçalarını oynattıktan sonra seyircilerden ilk çığlığı almıştı; bu hareketi bin bir kez tekrarlayacaktı. daha fazla zaman.

Bad Gyal bir divazadır ve bunu biliyor. İzin veya af istemeden. Elinden geleni yapıyor toto ve bu sahnede gösteriliyor. Kısa süre sonra kurtulduğu siyah gözlükleri takan, kısa elbise gümüş tangasıyla uyumlu gümüş parıltılı ve aynı renk diz üstü çizmeler, şuna benziyordu neşe ilk albümüne adını verenşöhrete kavuştuktan neredeyse on yıl sonra ışığı gören PaiKatalanca versiyonu İş, Rihanna tarafından.

Takip ettiler Etsiz, pop pop Ve nargilecoşku çığlıklarının Solé'nin sesini ilk konuşmasında gölgede bıraktığı yer twerk yapmak Sırtınız WiZink Center kortuna dönük olacak şekilde. Ve elbette hiçbir eksiklik yoktu muazzam göt herhangi biri 44için hayranlar onu başlangıcından beri takip edenler.

Biletleri satmasına neden oldukları için orada bulunanlara teşekkür etmeden önce, aldığı birkaç duraklamadan birinde, “Burada olmak, enerjinizi hissetmek her zaman bir zevktir” dedi. “Madrid'de her şeyinizi verdiğinizi biliyorum… Bugün göreve hazır mısınız?”diye sordu.

İyi evet. Seyirciler avazları çıktığı kadar dans edip şarkı söylediler: “Beni Mercadona'da gördünüz, ben bir bayanım, bu Adidas Çin yapımıama ben daha tatlıyım” ve “Sizin bölgenize her gün daha fazla culona rapor ediyorum”, bakışları onu sahnede takip eden kamerayı büyüleyen sevgili müzik tanrıçasıyla aynı kendini beğenmişlikle.

Ama içindeydi SeksSeksi Alba'nın küçük kız kardeşleri sürpriz bir şekilde ortaya çıktığında, Muşkaa ve Greta, halkın tamamen Farelo klanının ayaklarına teslim olmasını sağladı. Üç kişiden en büyüğü, kimsenin anlamaması ihtimaline karşı, “Onlar benim kız kardeşlerim,” diye açıkladı. “Onlar muhteşem sanatçılar.. Henüz onları duymadıysanız, geç kaldınız,” diye sözlerini tamamladı Bad Gyal, ikizlere sarılmadan önce.

Gecenin tek işbirliğiydi. mevcut değildi Anitta şarkı söylemek Kız Botu veya yeni temanız Çift takımBad Gyal'in eklediği set listesi Madrid'de ilk kez Ñengo Akışı seninkini yapmak için kötü çocuk herhangi biri Nicki Nicole bizi fethetmek için Aşık olmak. Herkes uzaktan şarkı söyledi ama önemi yoktu. Bad Gyal'in neredeyse her an durmayan ve iş onu sonuna kadar vurmaya geldiğinde geri durmayan, neredeyse piroteknik kadar güçlü havai fişekleri serbest bırakan altı dansçıdan oluşan bedeninden başka kimseye ihtiyacı yoktu. sahne.

Rap yeteneğini gösterdi İnce Kalın. Ritimine göre bazı salsa adımlarıyla dans etti Bu çok şirin sahnedeki üç platformdan birinde. Ve şarkı söylemekten hoşlanıyordu Seksiışıltılı mini elbisesini daha şeffaf bir elbiseyle değiştirdikten sonra, beyaz bir kürk manto ve alışveriş çantalarıyla sahne podyumunda yürüyen bir geçit töreni modeli haline geldi.

İle yeniden yapmak artık efsane olan şarkısından Serinbunu bir kez daha gösterdi onun kedi o olan mı kudret helvası(komutlar). Kameraya doğru yürüdü, merceğe baktı ve arkasını döndü. Ve başkenti yıktı, elleri ve cep telefonları yukarıdayken pisti ve tribünleri zıplattı.

Kapattı ayarlamak ile Bir kez dahamikrofon standı kullandığı tek şarkı (her ne kadar bunu hemen bıraksa da), “Unutma, kötü bir arkadaşlıktansa yalnız olmak daha iyidir” demeden önce.

Konser sona ermiş gibi görünüyordu ama bir şeyler eksikti. Başından beri bunu istiyorlardı: Ateş. Ve bu gösterinin kapanışıydı ama şarkı söylemeden önce değil Santa MariaJamaikalı sanatçı Busy Signal ile ortak çalışma. Bad Gyal'in keskin sesini çevreleyen düşük ritimler gürledi. Sıcaklık doruğa ulaştı. Ve Madrid patladı: “Seninle dans ettiğimde bunun seni deli ettiğini biliyorum, özellikle de bunu yavaş yavaş yaparsam.” Bu, onun sekiz yıl önce dünyayı dolaşan ve bugün de dinleyicileriyle birlikte dolaşan en simgesel şarkısı olacak. zeta.

Oradan sonuna kadar birkaç kamera dönerek kraliçeyi, mobil fenerlerin ışıklarıyla aydınlatılan Salamanca mahallesindeki krallığının önünde ve tam bir güçle son bir bakış olarak gösteriyor. “Yarın birisi tekrar ederse, işte buradayız.”