Pe de tempo 2

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 9 Mart 2025 Pazar –
00:01

Zaman zaman Tempo 2'deki Cuma günü Sevgililer Günü'nde, San Bernardo Caddesi'nin 86'sını gölgede bırakan neonların okşadığı hazineye bakıyorum. Tanıdığım tüm cemaatçiler, ev sahiplerim, harflerin profili tarafından sıkışıp kaldı, yazımın anatomu, bir sivrisinek ağı burada Yetişkinler Malasaa fıçılarında yetiştirildi. Tempo şehre bir bahane sunuyor. Gecenin olanaklarına açık bir bar, bir Garito – illerde en nefret edilen kelime – bir disko bedenine sahip. Televizyon, müzikal şarkılar ile ayarlamadan video klipleri veriyor. Bu arafta, sabahın erken saatlerinde apnenin bu bekleme odasında, harika geceye bu başlangıçta toplanma ile konuşabilirsiniz. Yastıklı çubuk bir dirsek yatar ve Pepe'nin hendek, orada zemin adı verilen doğal ışık olmadan Garitas'ta sahip olmadıkları bahçeyi bulamadıkları bahçeye ateş etmeyen garson.

Pepe, bazı jestlerin Morse ile konuşmalarına katılır. Kaşlarınızda, bir cümle yakalarken veya gözlerinizi engellediğinizde vücudu yerleştirme yolunda, ilginç bir hikayenin doğumunu gösteren sinyali görüyorum. Madrid'in Bold of Madrid için bir vaha olan Ancdotas del Bar'ın zırhlı odasında ceplerinde saklanın. Yanlışlar işleyebilirler, Stano de los baos tarafından kaybolabilirler, herhangi bir randevuya duvarı olmadan herhangi bir randevuya koyabilirler. Selfie'ler Eğlence Parkı'na, bu sınır çizgisinden daha fazla kuruldu. Pepe Malasaa'nın kaleci. Sonunda. Bir kısım -zaman babasının doğallığı ile Pepe ellerini çubuğa koydu ve bir şey söylemiyorum, artık hatırlamıyorum, ama o sevgililerin Cuma günü, şehir randevuları çığlık atarak, güllerin ve doldurulmuş hayvanların darbesinde sinizmi yok etti, hesap atlatmalarını asla yakınlaştırıp aktif hale getirmediğini sorabiliriz: Emekli olduğumda.

Sonu bir Heineken bardak altlıklarında yazılmıştır -ayaklarımı votkadan ıslattığım Nenfares. Makale, benimseyen bir kuşağın kıyametinin bir göstergesi olan Destiny'nin kadranıdır.. Doğum tarihini ve satışını bir karalama ile yazdım: Tempo PE. Şimdi, ona tekrar baktığımda, bu hafta doğum gününün doğum gününün, yani zaten başka bir tur attığını, daha az tempo olduğunu kontrol ediyorum.