We Are Lady Parts: Gerçekten harika bir punk-rock grubuyla Londra'dan dört Müslüman kız

NecromanceR

New member
Güncellendi 11 Kasım 2024 Pazartesi –
21:31

İngiliz üretimi Biz Bayan ParçalarızNida Manzoor'un yarattığı Lille'deki Sries Mania festivalinin 2021 edisyonunun kazananlarından biri oldu ve burada önemli ödüllerden birini kazandı. Sonra daha çok ödül, daha çok festival gelirdi. o zaman göremedim (Biz Bayan Parçalarız Lille'de jüri üyesi olduğum bölümde yoktu ve bana binlerce yerden tavsiye edilmesine rağmen sonraki aylarda da olmadı. Ta ki ikinci sezonunu kriterlerle değerlendirebilmek adına, Sries Mania'da kazanan ve Bafta'da yarışan ilk sezonu giydim. Karar: Biz Bayan Parçalarız Çok hoş.

Filmin 2021 ve 2024 adlı iki sezonu artık sizlerle. Platformun ilgi çekici ve son derece çeşitli kataloğunda, Biz Bayan Parçalarız Bu sadece Londra'da bir punk-rock grubu kuran dört Müslüman kızla ilgili geek bir şey değil, yıldızların içeriğidir. Yine de Londra'da bir punk-rock grubu kuran dört Müslüman kızın anlatıldığı bir dizinin her zaman inek olmayabileceğini merak ediyorum.. Biz Bayan Parçalarız Harika bir ucube. Ve olağanüstü bir komedi. Ve arkadaşlarla ilgili bir başka harika İngiliz dizisi. Sanki bu alt tür korunuyormuş gibi. Diziler ve diziler hakkında yazan arkadaşım, genetik gibi görünen bir yetenekleri olduğunu söylüyor. O da görmemişti. Biz Bayan Parçalarızve ilk sezondan beri bana hararetle tavsiye ettiler. Şu anda yaptığım şey bu: İlk sezondan beri hararetle tavsiye ediyorum. İkincisi ise zaten filmin üzerinde izlenebiliyor.

Biz Bayan Parçalarız Her şey bir kadın punk-rock grubunun gitarist aramasıyla başlar. Dizinin anlatıcısı olduğu için kimi seçeceklerini biliyoruz. Amina (Anjana Vasan), bir koca bulma baskısı altındaki bir mikrobiyoloji doktora öğrencisidir. Ya da abartma, hayal kurma ve her zaman en kötüsünü varsayma eğilimi olduğundan öyle olduğuna inanıyor. Ama başına gelen en iyi şey: Lady Parts onu kendi grupları için istiyor. Ve dantel işe yarıyor. Amina'nın oera'sı kudurmuş bir iç mekanın sadece yüzeyi. Gitarıyla silahlanmış olarak grubu yükseltiyor. Ve grup onu kaldırıyor. Bayan Parçaları seçilmiş aile, zorunlu aile, doğurgan kaza ve saçmalıkların bir karışımıdır. Tekrar ediyorum: Londra'dan dört Müslüman kızdan oluşan bir punk rock grubu. Bu son söz ustaca diziye entegre edilmiş. Saira (Sarah Kameela Impey), Ayesha (Juliette Motamed), Bisma (Faith Omole) ve Momtaz (neredeyse tamamen kapalı oynamasına rağmen komik bir Lucie Shorthouse) Onlar bir karışımdır Arkadaşlar, Kızlar, delik Ve Teleeco'lar. Birkaç yıl önce bana bunu önermişlerdi. Biz Bayan Parçalarız. Ve dikkat etmedim. Ben Amina'dan daha sırılsıklamım.

Bu serinin önermesi bizi yanlış yola sürükleyebilir: Biz Bayan Parçalarız Bu bir yeraltı çalışması değil. Yapım çok güzel, görsel olarak çok temiz ve sonuçta İngilizlerin bu tür komediler konusunda genetik gibi görünen bir yeteneği var gibi görünüyor. Aynı zamanda bunun gibi bir dizinin gelişmesine olanak sağlayan kültürel bir üreme alanıdır, ancak şüphesiz Biz Bayan Parçalarız Kolay bir gelişim süreci geçirmedi: Pilot bölümü 2018 tarihli. Nida Manzoor'un televizyon yöneticileriyle yaptığı toplantılarda teklifini yaptığını hayal ediyorum: Size Londra'da bir punk-rock grubu kuran dört Müslüman kadın hakkında bir dizi getiriyorum. Bu bir karışımdır Arkadaşlar, Kızlar, delik Ve Teleeco'lar. Böyle bir fikirle karşı karşıya kaldıklarında sadece hayır demeyi bilen pek çok televizyon yöneticisi tanıyorum.. gören kimseyi tanımıyorum Biz Bayan Parçalarız ve sakın evet deme.